OpenSurvival | Ekip Arkadaşlarını Arıyor!

cervantes

Sudan Çıkmış
Mesajlar
3
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
30
Ruh hali
Alınacak Yetkililer
  1. Moderator
  2. Mimar
  3. Youtuber
  4. Diğer
Sunucu IP Adresi
mc.openduct.net
111111.jpg


OpenMC Yetkili Alımları: Mimar, Moderatör ve Geliştirici

Selamlar forum gamer üyeleri, yapım aşamasında olan Minecraft sunucumuzun daha hızlı hayata geçmesi ve açılıştan sonra hızını kaybetmemesi için yetkili ekibimize özellikle daha önceden yetkili olmuş, yani bu işte tecrübesi olan kişileri, ekibimizde görmek istiyoruz. Yeteneği olan, prensipli, konuşmasını bilen ve saygılı kişiler arıyoruz.

Biraz kendimizden bahsedelim. Abartı rakamlara yer yok, isim olarak sektörde yeniyiz fakat tecrübelerimiz ile birçok insanı şaşırtabiliriz. OpenMC ya da Open Duct internetin renkli dünyasında size hizmet vermeyi amaçlayan bir grup yetenekli insandan oluşuyor. Bu bir takım yetenekli insanlar Minecraft'ın sınırsız ve büyüleyici ekosistemini ne kadar geliştirebileceklerini merak ederek bir yola çıktı ve yeni arkadaşlarını bulmak için gamer.com'a kadar geldi.

Aşağıdaki Discord adreslerine; adınızı, yaşınızı ve kısaca kendinizi anlatarak başvurunuzun ilk aşamasını gerçekleştirebilirsiniz. Kafanıza takılan her türlü soruyu sorabilir ve bilgi alabilirsiniz.

cervantes#2810 - llenaX#8142
 


Son düzenleme:

cervantes

Sudan Çıkmış
Mesajlar
3
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
30
Ruh hali
Sunucumuz henüz kullanıcı deneyimine hazırlanıyor, iletişim adresleri üzerinden tarafıma ulaşabilirsiniz.
 

cervantes

Sudan Çıkmış
Mesajlar
3
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
30
Ruh hali
Sunucu henüz açık değil, geliştiriyoruz. Yakın bir tarihte açılacak. Bu süreçte gelişime katkı sağlayacak ekip arkadaşları arıyoruz. @dodgeeeeee
 

Üst