Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OPFaction Eventler < Ox Kosu Yarişi Wipeout > Cekilisler Orman Onu Acılcak +15 de Batihost Sunucu Online Bayrama Özel Event
bu sunucuya girerek vaktinizi harcamayın skripter alımı için geldim diyorum adminin biri çıkıp diyor alımlar kapandı çünkü ben geldim e banane amerika sen geldiysen dedim kurucuyla konuşcam demeye kalmadan 5 dakika küfürden mute yedim birde şurda belirttim adminin biri sunucuda 3 admin var oyuncu sayısından fazla hazır olun kaç oyuncu var serverde tabikide 1 o da mvip almış kısaca vaktinizi harcamayın lol abileri yetkili yapıyorlar sunucu açıyorlar halinize acıyorum sunucu paketi çalıp sunucu açıyorlar sonra NİYE TUTMADI
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.