tugraofset741
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba opskyblock sunucusu için tavsiyeleriniz varsa söyler misiniz? Özelden yazarsanız memnun olurum.
Opskyblock yerine emek skyblock açsan daha uzun ömürlü olabilirdi aslında ama senin kararına saygı duyuyorum.Merhaba opskyblock sunucusu için tavsiyeleriniz varsa söyler misiniz? Özelden yazarsanız memnun olurum.
Minigame eklemeyi düşünüyorum. Artık emek skyblock devri bitti.Opskyblock yerine emek skyblock açsan daha uzun ömürlü olabilirdi aslında ama senin kararına saygı duyuyorum.
eklentilerde Eventler yapabilirsin, Rütbeler eklemelisin, saldırgan, pasif mob warpları oluşturabilirsin. kasa plugini ekleyebilirsin. Minigame(spleef tarzı) oyunlar ekleyebilirsin.
Bence bitmedi , Düzgün ilgi çekici bir hard skyblock yaparsan neden tutmasın ?Minigame eklemeyi düşünüyorum. Artık emek skyblock devri bitti.
Türk Kafası = Nerde beleş oraya yerleşBence bitmedi , Düzgün ilgi çekici bir hard skyblock yaparsan neden tutmasın ?
Çok Yanlış Bir Yorum, Eğer Siz OPSky Açıpta Herşeyi Beleşe Yaparsanız Sunucunun Amacı Kalmaz, Nerede Beleş Ama Yerleştikten Bir Süre Sonra her şey Biteceği İçin Bi Anlamı Kalmıyor, Sana Tavsiyem Emek SkyBlock Aç, Artık Adam Gibi Emek SkyBlock Kalmadı, Sen Yap Bari.Türk Kafası = Nerde beleş oraya yerleş
aslında opskyblock bitmesi gerekir emek skyblocklar daha çok ilgi çekiyor ve daha zevk veriyor 5dk da değilde haftalarca uğraşıp adayi geliştirmek daha çok saran bir şeyMinigame eklemeyi düşünüyorum. Artık emek skyblock devri bitti.
Neden bitsin ki? OpSkyblock denilen saçmalıklara karşı açabilirsin ve kendine has bir kitlen olur opskyblockun kitlesi belli kemik kitle kısacası emek skyblock da uzun süre oynayacak oyuncular olur kısacası kendine has bir kitle oluştur derim.Minigame eklemeyi düşünüyorum. Artık emek skyblock devri bitti.
Sizin sunucunuzu biliyorum. Önceden açmışlığım vardı emek tutmadı. Sizinki yine iyi tuttu.Neden bitsin ki? OpSkyblock denilen saçmalıklara karşı açabilirsin ve kendine has bir kitlen olur opskyblockun kitlesi belli kemik kitle kısacası emek skyblock da uzun süre oynayacak oyuncular olur kısacası kendine has bir kitle oluştur derim.
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Zaten artık emek skyblock isteyen adam çok büyük sunucularda takılıyor orda emek skyblock çok.aslında opskyblock bitmesi gerekir emek skyblocklar daha çok ilgi çekiyor ve daha zevk veriyor 5dk da değilde haftalarca uğraşıp adayi geliştirmek daha çok saran bir şey
bu yüzden emek skyblock sunucuları bitiriyorlar işte.Zevkler ve renkler tartışılmaz. Zaten artık emek skyblock isteyen adam çok büyük sunucularda takılıyor orda emek skyblock çok.