OpSkyblock Sunucusu İçin İSTEK SKRİPT

mR_bestKing

Paket Yapımcısı
En iyi cevaplar
0
Hocam merhaba, ben şöyle bir skript istiyorumda OpSkyblock sunucusu için..

Şimdi oyuncu "/parakas" komutunu kullandığı zaman bir menü açılacak. Şimdi menüde şöyle olacak. Oyuncular "/reklamver" komutunu girdiği zaman 10M ( Milyon Para) karşılığında "/parakas" menüşüne otomatik kafasıyla beraber reklam gidicek. O kişiye bastıkları zaman o kişinin ada warpına ışınlanacaklar. Böyle bir sistem yapabilirmisiniz acaba ya da varsa atabilirmisiniz. Lütfen bende skript öğrenmeye başlıyorum. O yüzden yaparsanız çok sevinirim. Kolay Gelsin.

@Blueyescat lütfen bakabilirmisin.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Çok yaratıcı fikirler düşünüyorsunuz, üstüne bir de başkalarına yaptırıyorsunuz. Sunucunuzun sistemlerini başkası yaptıktan sonra, veya siz o fikri başka sunucudan görüp yaptıktan sonra ne anlamı kaldı o sistemin? Ekleme ücretinin bile benimki ile aynı olduğunu (10M) gördükten sonra böyle bir kanıya vardım. Herneyse tabii yapılabilir insanların kolay para kasması için warpların ,/is warps da ki gibi ,/parakas adlı bir menüye toplanması ve bunun ücret karşılığında olduğundan dolayı her önüne geleninin ekleyememesi güzel bir şey. Sadece şunu demek istiyorum ki en azından başkalarından gördüğünüz sistemleri yaparken / yaptırırken kendinizden de bir şeyler ekleyin. Bu arada ücret ödemene gerek yok dediğim gibi kendin yapman veyahut @MhaWTHoR'un yaptığını kullanman daha iyi olacaktır. Bunlara vereceğin para ile SpigotMC'de ücretli çok iyi eklentiler mevcut onları alabilirsin, ufak ufak skriptlere para kaptırmaya gerek yok. Başarılar..

mR_bestKing

Paket Yapımcısı
En iyi cevaplar
0
Çok yaratıcı fikirler düşünüyorsunuz, üstüne bir de başkalarına yaptırıyorsunuz. Sunucunuzun sistemlerini başkası yaptıktan sonra, veya siz o fikri başka sunucudan görüp yaptıktan sonra ne anlamı kaldı o sistemin? Ekleme ücretinin bile benimki ile aynı olduğunu (10M) gördükten sonra böyle bir kanıya vardım. Herneyse tabii yapılabilir insanların kolay para kasması için warpların ,/is warps da ki gibi ,/parakas adlı bir menüye toplanması ve bunun ücret karşılığında olduğundan dolayı her önüne geleninin ekleyememesi güzel bir şey. Sadece şunu demek istiyorum ki en azından başkalarından gördüğünüz sistemleri yaparken / yaptırırken kendinizden de bir şeyler ekleyin. Bu arada ücret ödemene gerek yok dediğim gibi kendin yapman veyahut @MhaWTHoR'un yaptığını kullanman daha iyi olacaktır. Bunlara vereceğin para ile SpigotMC'de ücretli çok iyi eklentiler mevcut onları alabilirsin, ufak ufak skriptlere para kaptırmaya gerek yok. Başarılar..
Hocam zaten bu skripti sizin sunucunuzda görmüştüm sunucu adı verecektim ama unuttum kusura bakmayın. Skript çok güzel olduğundan böyle bir konu açtım. Eğer yanlış yaptıysam özür diliyorum.

Sanada teşekkür ederim isteğimi kırmayıp yaptığın için. Teşekkür ederim.
:)