blueybighat
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 3
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
şunu dener misiniz
Peki onu kendi sunucumdaki spawnerlara göre nasıl ayarlayacağım pek bir bilgim yok.Skript dan anlamam ama Tornado spawners i tavsiye ederim yıllarca kullandım hiçbir sorun yaşamadım. Eğer alacak durumunuz varsa satın alın derim hem skript dan daha güvenli olur.
deniyorum tekrar size geri dönüş yapacağım.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şunu dener misiniz
Plugini kurduktan sonra dosyası oluşuyor içinde tr diye bir dosya daha var içinde spawnerlar.yml diye bir yml dosyası var içinden ihtiyacına göre ismini, loresini vb değiştirebilirsin ayrıca yine oradan spawner ekleyebilirsin.Peki onu kendi sunucumdaki spawnerlara göre nasıl ayarlayacağım pek bir bilgim yok.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şunu dener misiniz
Denedim. Bu sefer koyabiliyorum fakat yine domuz spawner'a dönüşüyor. Demir alamıyorum yani.eğer çalışmaz ise şunu deneyin
Maalesef Sorun yine aynı. Önce benim kullandığım skriptte Yönetici olduğum için spawnerları ben koyunca çalışıyordu. Fakat şimdi ben koysam bile çalışmıyor. Dilerseniz buyrun sunucuya beraber bakalım sorunasorununuz şimdi anladım 1 saniye şunu deneyin
o nedir ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu aliases i sizdeki ile değiştirin
AH AH azcık paraya kıyıp plugin alsan hiç böyle uğraşmicaksında neyse...
Plugini ben bu arkadaşdan satın almıştım dc si Halil#4439 işine yararsa tabi.
[/QUOTE
HaklısınızAma para verince de pek güvenemiyorum herkese.