Optifine

Radyolog

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim indirdiğim minecraft 1.8.3 ama indirdiğim optifine 1.8.1 ama çalıştı onda sorun yok ama tekkit oyunuyorum o da 1.6.4, çalışmıyor optifine dan da 1.6.4 ü indirince bu version bilgisayarda yok diyor normal minecraft oynamıyorum zaten tekkit oynuyorum ne yapacağım bilgisi olan arkadaş cevap verirse çok sevinirim...ne yapmalıym acaba bilgisi olan arkadaş cevaplarsa sevinirim...

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Böyle bi konu açılmışken bende sorayım optifine standart, hd ultra ve light arasındaki fark ne ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraft tekkit biraz kasıyor o yüzden bide itemlerın üstüne gelince nasıl yapıldığının gösterimi oluyor.
ozaman hiç uraşma eskiden benim allah diyen bi pc vardi optifine yükledim kasmiyordu ama bir itemin yapilişina bakiyodum bişi olmuyo 2 bakiyodum 3 bakiyodum oyun crashliyodu 10 dk da bir donup duruyordu kafayi yersin valla hiç uraşma bence tekkit lite oyna

Radyolog

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ozaman hiç uraşma eskiden benim allah diyen bi pc vardi optifine yükledim kasmiyordu ama bir itemin yapilişina bakiyodum bişi olmuyo 2 bakiyodum 3 bakiyodum oyun crashliyodu 10 dk da bir donup duruyordu kafayi yersin valla hiç uraşma bence tekkit lite oyna
valla tekkiti oynarken en lazım olan şey zaten itemlerin yapılışına bakmak :)

Radyolog

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Zaten itemin üstüne gel R harfine bas yapilişini gösteriyo U harfine bas hangi craftinglerde kullanildiğini gösteriyo shift+R yap direk craftinge diziyo :/
Bide oyun kasıyor ondan dedim optifine her halikarda yükleyeceğim ama sorun nerden kaynaklanıyor sadece o önemli benim için normal minecraft 1.8.1 ama technic modu 1.6.4 optifine ı 1.8.1 indirdim sadece düz minecraft a etki etti 1.6.4 e etki etmedi netten 1.6.4 ü indirdim bu sefer o da pc de yok diyor yardım edersen sevinirim...