Origami Şeklinde Bitki İle Birlikte Büyüyen Saksılar

Konu yararlı mı?

• Evet

Kullanılan: 2 14.3%
  • Hayır

Kullanılan: 3 21.4%
  • Bana ne be >:(

Kullanılan: 2 14.3%
  • Davşan!

Kullanılan: 7 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    14

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0

Merhaba forum, bugün bir başka konu ile karşınızdayım. Hafta sonu vaktim çok kısıtlıydı ve konu açamadım. Bu hafta bu durumu telafi etmeye çalışacağım. Ama yine de pek aktiflik gösteremeyebilirim :emin:

Londra'daki Studio Ayaskan tarafından tasarlanmış olan Growth saksılar, içindeki bitki ile büyüyüp, bu süreçte de origami gibi şekil biçim değiştiriyor.
Saksı, bitkiyle hareket ederek, bir organizmanın dönüşümüyle beraber, cansız bir nesnenin onunla olan uyumunu da görmemizi sağlıyor.
Studio Ayaskan'ın saksı hakkındaki düşünceleri de şöyle: “Biz, insanlar sürekli bir şeyler üretiyoruz. Ürettiklerimiz zamanla işlevini kaybediyor ve onları elden çıkarıyoruz. Ancak doğada hayat hiç öyle değil. Her şey uyum sağlıyor, büyüyor, ölüyor ve öldükten sonra başka bir yaşam formunda yine faydalı hale geliyor. Hiçbir şey sabit değil, her şey bir akış içinde.”

Resimler:

Alıntıdır!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Başka bir konuda görüşmek dileğiyle...

(\_(\
(=' :')
(,(')(')
See ya later

<< Önceki konum için buraya tıklayın

Son düzenleme:

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Tanesi kaç lira (aklından sesler "Origamiğğ saksığğ bi lirağ bi lirağğğ")[DOUBLEPOST=1439198416,1439198234][/DOUBLEPOST]O değil de beyler güzel yorum yazınca beğeniyor açık buldum ne kadar da beğenici bir davşan