- En iyi cevaplar
- 0
En son ne zaman oynadın bilmiyorum artık hergün gelen bir çekiliş sistemi var eğer yıldızlı item gelirse süresiz oluyor zaten bende şu an oymamıyorumşu an oynamıyorum . royal askerim. hero adı : zM0N$TERz hesap adı :HayBinKunsuZz
En son ne zaman oynadın bilmiyorum artık hergün gelen bir çekiliş sistemi var eğer yıldızlı item gelirse süresiz oluyor zaten bende şu an oymamıyorumşu an oynamıyorum . royal askerim. hero adı : zM0N$TERz hesap adı :HayBinKunsuZz
daily claw ı mı diyosun ooo hep vardı la o.En son ne zaman oynadın bilmiyorum artık hergün gelen bir çekiliş sistemi var eğer yıldızlı item gelirse süresiz oluyor zaten bende şu an oymamıyorum![]()
Geçen yıl geldi abartmadaily claw ı mı diyosun ooo hep vardı la o.
o zaman ben geçen sene oynamışım baya oynamıştım ama m16 çok seviyodumGeçen yıl geldi abartma![]()
Ben topcu olarak oynuyorum yavaş olsada teke tekte alan olmuyor elimde silici ışın ve bilmemne çifte yok edicisi varo zaman ben geçen sene oynamışım baya oynamıştım ama m16 çok seviyodum![]()
benim topçuda var ondada silici ışın var bide şu seken roketBen topcu olarak oynuyorum yavaş olsada teke tekte alan olmuyor elimde silici ışın ve bilmemne çifte yok edicisi var
Ejder diyorsun bende alıcaktımda para yoktu faust über panzer yumruğu var sınırsız olcak zatenbenim topçuda var ondada silici ışın var bide şu seken roket
bi ara tüm silahların adını biliyodum . unutmuşum işte . özele gel ban yicezEjder diyorsun bende alıcaktımda para yoktu faust über panzer yumruğu var sınırsız olcak zaten![]()