Orionid Meteor Yağmuru

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu gece meteor yağmuru olacağı haber sayfalarınca söyleniyor. Sizce evlerimizin balkonundan görmek mümkün mü ? Daha çok, ışık katmanı olmadığından şehirden uzakta görmenin kolay olacağı söyleniyor.
Haber sitelerinden biri :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haberi ilk Facebook aracılığı ile gördüm. Ana sayfada facebook'un kendi paylaşımıydı. :S

Bakacağım evimden görünüyorsa sandalyeyi çekip terastan izlemeyi düşünüyorum.. :)
Sizi bilemem ama ben merak ettim doğrusu. Umarım çıplak gözle görülüyordur.. -_-

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haberi ilk Facebook aracılığı ile gördüm. Ana sayfada facebook'un kendi paylaşımıydı. :S

Bakacağım evimden görünüyorsa sandalyeyi çekip terastan izlemeyi düşünüyorum.. :)
Sizi bilemem ama ben merak ettim doğrusu. Umarım çıplak gözle görülüyordur.. -_-
Ben gecenin 2 sine alarm kurdum. Odamın perdesini aralayıp dışarıyı izledim ama çok ışık vardı göremedim :( Işık ve bulut fln :( İnternette gördüm 1-2 yerde insanlar tweet atmış. Çıplak gözle görülebiliyordu bu arada :) Ama işte benim konum el vermedi :/ Ee siz görebildinizmi

Böyle şeylerin meraklısıysanız 1 tane teleskop alıp gözlem yapabilirsiniz, telefondan ucuz ve bence meraklısı için kat kat daha iyi bir şeydir.

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Şehirin ışıksız bölgelerinde daha net görebileceksiniz, 11:20'de tek tük yıldızlamalar başlayıp 1 ile 4 arasında gökyüzü yıldızlara boğulucak.Ben kaydımı aldım youtubeye atıcağım valla :D

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Bu tür şeylere küçüklüğümden beri hiç inanmamıştım.Ve tek bahanem ise "O kadar bekliyom gözükmüyo"

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şehirin ışıksız bölgelerinde daha net görebileceksiniz, 11:20'de tek tük yıldızlamalar başlayıp 1 ile 4 arasında gökyüzü yıldızlara boğulucak.Ben kaydımı aldım youtubeye atıcağım valla :D
Videonun linkini atsana :D İzlenme kasayım sana :p