Orjinal launcher açılmıyor. yardım!!!

YunusUchiha

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar internetim var ve minecraft launcher imi minecraft.net ten indirdim. fakat oyunu yükledikten sonra oynayabiliyorum çıkış yapıp tekrar girince açılmıyor tıklıyorum fakat açılmıyor hiçbirşey olmuyor nedenini bilen varsa lütfen yardım etsin

YunusUchiha

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ikona tıklıyorum hiçbirşey olmamış gibi oluyor açılmıyor hata falan da vermiyer javayı yeni yükledim

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ikona tıklıyorum hiçbirşey olmamış gibi oluyor açılmıyor hata falan da vermiyer javayı yeni yükledim

Sen javayı yüklediğinde arka planda javanın eski versiyonuna ait dosyalar kalabiliyor. Onları kaldırıp tekrar kur javayı.
Nasıl düzelticeğini ancak deniyerek anlayabilirsin, başka yolu yok. Bu soruna neden olan şey neler olabilir, bunları düşün.

YunusUchiha

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:D yeni format attırdım bugün geldi zaten direk minecraft ı indirdim fakat açmadı o yüzden javayı yeniden yükledim

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm, diğer yabancı forumlarda vs araştırdım. Geçmişte senin gibi aynı sorunu yaşayanlar olmuş fakat bilgi olmadığından kimse sorunu çözememiş.
Açıkcası emin değilim ama .NET Framework gerekiyor mu acaba Minecraft'ı çalıştırmak için. Driverların yüklü ve güncel mi ? Sistemin nasıl ?
Şunuda yap: Başlata tıkla ordan "cmd" diye arat ve enter'a tıkla. Karşına çıkan pencereye "java -version" yaz ve entera tıkla ardından orda bişeyler yazıcak ne yazıyosa buraya gönder.Minecraft'ı tekrar kurmayı denedin mi ?

Minecraft ikonuna tıkladığında mı açılmıyor, yoksa Play butonuna tıkladığında mı açılmıyor ?

Hata veriyor mu ?

YunusUchiha

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ama ben premiumumu istiyorum :([DOUBLEPOST=1409301455,1409296495][/DOUBLEPOST]hayır forumdoktoru tıklıyorum hiçbirşey açılmıyor ikona bastığımda hiçbirşey olmuyor ve evet tekrar denedim ve şunlar yazıyor:Microsoft Windows xp [Sürüm 5.1.2600] <C> Telif hakkı 1985-2001 Microsoft corp. java version ''1.7.0_67'' java<TM> SE Runtime Enviroment <build 1.7.0_67-b01> Java HotSpot<TM> Client VM <build 24.65-b04,mixed mode, sharing> bunlar yazıyo (yazana kadar canım çıktı :D) ama technic platformdan technic launcher indirdim ve hexxit oynayabiliyorum[DOUBLEPOST=1409301588][/DOUBLEPOST]biri kesin çıkıp ta system 32 yi sil geçer diyecek :D

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım Java'nın eski versiyonunu kullanıyorsun. Sen eski setup ile mi kurdun Java'yı yoksa o gun yenisini mi indirmiştin ?

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
.Minecraft dan crash reports dosyasına bakarak hangi tarihte hangi hatayı aldığını görebilirsin ve bunu bizimle paylaşırsan sana daha çok faydamız dokunabilir.

YunusUchiha

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sağol ama crash report diye bisey yok tıklıyorum launcher açılmıyor hiçbirşey olmuyor