Orjinal Minecraft P.E skin değiştirme. (Soru)

De4D_L4nDeR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim android telefonumda orjinal Mc P.e var nasıl skin yükleyeceğim? yardım ederseniz sevinirim.

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cihaz ne işletim sistemi ne ve ios ise jailbreak edildimi ios sürümü kaç seni tanımak isteriz.

steveko

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Android demiş işletim sistemine. Bunu bende öğrenmek isterim. Telefonum samsung galaksi S2 GTI9100. Android 4. bişeylerdi. Telefon rootlu değil

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görmemişim :D yüklemek için cihazın dosyalarına erişmen gerek var böyle uygulamalar önce internetten istediğin skini indircen adını char yapcan uzantısı png olacak minecraft peye gircen minecraftpeapp klasörüne atcan atmadan önce yedekle diğer char pngyi ve kimse o skini göremez mesela birinde başka bir skin var onda herkes o skinle görünür sende herkesi öyle görürsün skin değiştirmeyen yine herkezi orjinal görür boşuna yükleme boş iş bunlar

CreeperLord

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır adam basbaya skin yüklemekten bahsediyor. Multiplayer vs. sadece kendinin görebileceği bir skin istemiyor. Böyle bir özellik oyuna henüz gelmedi. Ama gelecek.

De4D_L4nDeR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Orjinale nasıl skin yükleneceğini buldum. mcpe skins diye sonra block launcher yüklicen sonra mcpe ye girip skinlerden birinin üstüne basılı tutcan apply on blocklauncher e tıklıcan blocklauncher açılınca options>textues>allowskin e tıklayacan olduuu

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Orjinale nasıl skin yükleneceğini buldum. mcpe skins diye sonra block launcher yüklicen sonra mcpe ye girip skinlerden birinin üstüne basılı tutcan apply on blocklauncher e tıklıcan blocklauncher açılınca options>textues>allowskin e tıklayacan olduuu
Boşuna yükleme gereksiz