Orjinal Minecraft Problemi ! :(

Khrysies

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce bir çekilişten minecraft gift code kazanmıştım.Kullandım her şey yolundaydı ancak şimdi hiç orjinal olmamış gibi gözüküyor yani demo çıkıyor gift code kullanmamı istiyor yine lütfen yardım edin.:( Gift Code aldığım kişide yardım etmiyor tek çare sizsiniz lütfen yardım edin :(

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Gift Codeların çoğu kaçak yollar ile alındığı için Mojang bir temizlemeye gitti ve tüm kaçak para ile alınmış Gift Codeleri temizledi. Demekki sizinki de bunun içinde. Geçmiş olsun.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Oyun 4,5 yıldır yokki?
Hem Şu Uyduruk Çekilişlerden Almayın Gift Codeları
3 liraya alıp kazıklıyorlar
Mojang'da Bunu Öğrenince Kafayı Gömüyor :D

Khrysies

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ama sanmıyorum çünkü sadece ben kazanmadım başka kişilerde kazandı ve onlar hiç problem yaşamıyorlar.Kaçak olsa zaten yüksek ihtimal kabul etmezdi.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ama sanmıyorum çünkü sadece ben kazanmadım başka kişilerde kazandı ve onlar hiç problem yaşamıyorlar.Kaçak olsa zaten yüksek ihtimal kabul etmezdi.
Hayır kaçak olduğu son 2 hafta önce başlatılan araştırmalarda çıkıyor. Eğer forumu briaz gezerseniz bu sorundan şikayetçi tüm kişilerin son 2-3 hafta içinde konu açtıklarını görebilirisniz.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Peki ne yapmam gerek ? Arkadaşlar Aranızda fazladan hesap veya gift code olan varmı :(
Eğer kaçak olmadığına hala inanıyorsanız ojang ın support birimine bir e-posta yazabilirsiniz. Tabi İngilizce olmalı. Eğer İngilizce de problem yaşarsanız yardımcı olabilirim. Geçmiş olsun.

Khrysies

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet işte o ama yok :( böyle bir eposta yok hotmailimde[DOUBLEPOST=1393153934,1393153891][/DOUBLEPOST]İsterseniz skype adresimi verebilirim ilgilenirseniz :/