MountTurk
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Elver zamanlar içinde kalbul zamanlar içinde uzak diyarlarda Orkların bir vadisi varmış bu vadi çok kutsalmış vadide birgün bir olay çıkmış hana Bay Honor gelir bu ressamcı orkun cebinde 5altını varmış 1altına çorba 1 altına süt istemiş. aldıktan sonra hemen evine gidip ziyafet çıkarır yer onları en son gece uyurken bir ses duyar Honor 3altınını ve Demir Savaş baltasını alıp dışarı bakmak için giyinir ve işe koyulur Honor oralarda bir garip cisim görür o cisimin aynısını çizer ve bu cismi Ork vadisine yayar ünlü olan Honor birgün kervanlara yardım ederken uçuruma düşer ve 2gün orada kalır baygın halde uyandıktan sonra yukarı çıkmaya başlar ork vadisine koşarak giden honor bir bakmışki:Hey!!! beni duyan varmı arkadaşlar benim honor. Dermiş ama kimse br tıp bile duyamazmış ayağı sakatlanan honor çömekliyerek evine gelir evinde 2zombi ork görür onları öldürüp dışarı çıkar ve yan komşunun atını alıp İnsanların olduğu bir kasabaya gider herşeyi anlatır ve ork birisiyle tanışır tanıştıgı kişiyle 3 hafta sonra ork kasabasına giden Honor önünde.................
Devamını vericem arkadaşlar ödevlerim bol daha C: tam 5bölümden oluşacak sonra başka bir hikaye yazacam iyi geceler...
Devamını vericem arkadaşlar ödevlerim bol daha C: tam 5bölümden oluşacak sonra başka bir hikaye yazacam iyi geceler...