Ormanda Tek Başına - Hikaye -

Nasıl ki ;)

• devam

Kullanılan: 4 50.0%
  • Tamam

Kullanılan: 4 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Sabah yüzüne vurdu aralanmış pencereden rüzgar ...

Doğruldu yerinden @BurnerTroll
gözlerini ovaladı yüzününü @Gökçemis in yatağına doğru baktı ama göremedi patatesleri toplamaya gittigini anladı

Warp ormanda tek ev onlarındı cama yòneldi gürültüler arttı

Orman bir günde v3letlerce işgal edilmişti
V3letlerin başlarında bu 3 isim var idi
V3let Reisi : @bydemir06
Ve bebeler saldırıyordu Doktor sandığına koştu her an bug ile evine girilebilir klan koruma büyüsü kırılabilir Gökçe'yi taciz edebilirlerdi
Demir Setini giydi ve potionları aldı
Ama oda ne kurucu dün gece WARP LAPİS denen yeri kurmuştu ve herkesin üstü enchli elmastı Enchli elma ile fink atıyorlardı

O sırada çatıda @EminGny atladı iceri

Emin : Dur Doktor Benim sandıgı ortaya açtı içi full set doluydu Doktor Emine opücük kondurdu ve LGBT marşı soylediler gokce bodrum serasından cıktı
elinde patetesler Gözleri deniz gibi idi bakışları Arizona Büyük Kanyonu kadar derin <3

O sırada kapıdan biri geçmeyi başardı
@CemoTR idi

Doktor camdan atladı koştu sadece koştu ne Gòkce ne Emin umrundaydı o sırada @Pyme adında bir savaşcı Cemoyu yenmişti ama emin son nefesini vermisti EMEKÇİ orman halkı birlik oluyordu pyme tekme atarak gökçeyi bodruma iteledi
Fırsattan istifade kendi emellerini gerceklestirecekti arkadası @TrustNoONE ise sonra gelecekti

HİKAYENIN DEVAMI GELECEK YER ALMAK ISTEYENLERIN KONUYA MESAJ ATMASI YETERLI

sony23

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Bu hikaye yüzünden uyarı yedim zamqiler :D nyse hikaye uyarı bitince devam edicek

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bunu düzgün bir şekilde yazarsak :

Perdesi çekilmiş , açık olan pencereden güneş ışığı geliyordu gözlerine. Pencereye arkasını döndü ama artık çok geçti , uyanmıştı. Yataktan kalktı ama hala uykusu vardı , gözlerini açtı ve yanındaki yatağa baktı ama @Gökçemis orada değildi. Yatağın yanında duran masadan gözlüklerini aldı ve arkasında duran duvar saatine döndü. Uyanması saatten çok geç bir saate uyanmıştı , @Gökçemis onu uyandırmadan tarlaya gitmiş olmalıydı. Üstünü değiştirdi , ayakkabılarını giydi ve dışarı çıktı. (V3elet ve bebeler kısmını yazamıyorum , düzgün yazılan bir yerde olmaz :()(Daha iyi yazabilirdim aslında :()

(Bunu hangi kafa ile yazdım)
@sony23 @abdullah2323