Orta çağ Kulesi - GamesFT

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba
Bu konumda sizlere Orta Çağ Kulemi (Medieval Tower) Paylaşmak istedim ayrıca uzun zamandır
Küp Sanatında aktif değildim bu da değişiklik olacak :)
Fazla lafı uzatmayı seven biri değilim işte resimler

Yorumlarınızı, Önerilerinizi ve Eleştirilerinizi Bekliyorum...
Özellikle ;
@LifeTaker @Tario76 @Chypie06 @Droshe @Epıc @owen_1 @WhoIsLance ...
Unuttuklarım kusura bakmasın :)

İyi Forumlar !

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çatı tasarımını pek beğenmedim, kulenin uzunluğuna göre çok basık kalmış. Gereğinden fazla taş duvar kullanmış, olup Merdiven ile Tabelayı yan yana koyarak hiç hoş olmayan bir tasarım yapmışsın. Bunların dışında ki her şey ideal ^_^

Son düzenleme:

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çatı tasarımını pek beğenmedim, kulenin uzunluğuna göre çok basık kalmış. Gereğinden fazla taş duvar kullanmış, olup Merdiven ile Tabelayı yan yana koymuşsun. Bunların dışında ki her şey ideal ^_^
Öncelikle yorumun için teşekkürler. Çatı konusunda gerçekten berbatım, taş duvarlar fazla olduğu doğru fakat taş duvarları çıkarttığım da ise yerine uygun doğru düzgün bir blok bulamadım.
Merdiven ile tabela yan yana durmasında herhangi bir sakınca ya da göz bozucu bir şey ben görmedim.
Gayet başarılı, çatı abuk duruyor değiştirmeni öneririm.
Teşekkürler çatıyı en kısa zamanda düzenleyeceğim.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Çatı böyle güzel bir yapı için etkisiz kalmış :) Çok iyi iş çıkarmışsın kanki! :D Ha bir de şu duvarları çok aşırı kullanmışsın ayrıntılar güzel ama karışık olmuş biraz :D

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çatı dışında @Tario76 'nın dediği gibi biraz abuk durmuş. Geresini çok beğendim :) Diğer yapıtlarınıda bekliyorum :)

Epıc

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamayanlar bile cati kötü demis onun dedigini tekrarlamıs bunları takma önemli yorumlar degil üstümdeki yorum okumuna bile gerke yok;

Bence eksiklik Bunun Yanına Sur vs. yapmak zor olucaktır :) Sadece kule icin kullanıcaksan gayet başarılı olmuş

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamayanlar bile cati kötü demis onun dedigini tekrarlamıs bunları takma önemli yorumlar degil üstümdeki yorum okumuna bile gerke yok;

Bence eksiklik Bunun Yanına Sur vs. yapmak zor olucaktır :) Sadece kule icin kullanıcaksan gayet başarılı olmuş
Sen yorum yapma..

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım kuleyi tasarlarken Smooth Realism kullanmışsın. Defaultda daha güzel gözükeceğine eminim ^_^

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumlar için teşekkürler texture pack olarak Faithful 32x32 versionunu kullandım shader ise RudoPlays 1.7.2