ordaki mantık bazı insanlar kendileri yapamadığından yapanları eleştirir onlara çamur atar o yüzden söylendi bu baya netti bencekitap okuyan birinin bir kitaba kötü yada iyi demesi için kitap yazması değil kitabı okumadı yeterlidir
adam yapıyı incelemiş kötü demiş,yapı yapmasına gerek yok
vede insanlık halidir arkadan haritayla uğraşılıyor hala alelacele yazıldı tamamlanınca hatalar düzeltilirben ona takılmadım eğer dikkat edersen @bydemir06 adlı üyemiz benim tüm map in alıntı olduğunu söylediğimi iddia ediyor ben sadece beni yalancı olarak göstermesine tahammül edemiyorum mesajlara bakarmısın ve ayrıca bize sadece heykellerin alıntı olduğunu göstermişti şimdide diyor hem heykel hem de gemiler alıntı diye madem önemli bir ayrıntı neden söylenmedi ?
yorumun için öncelikle teşekküler ama biz flat ' dayapıyoruz eğimde vere biliyoruz merak etmyiniz teşekkürler.RPG haritası yapacaksanız en azından wp haritası indirin flat haritaya olmaz. Yaptığınız medieval sayılmaz, youtubeda build tutorial çeken kanallar var onlara gözatın veya PMC'da dolaşın medieval algınız değişsin.
Merakta etmiyorum, resimde göründüğü kadarıyla dümdüz.yorumun için öncelikle teşekküler ama biz flat ' dayapıyoruz eğimde vere biliyoruz merak etmyiniz teşekkürler.
kardeş bir insanı yalancı çıkarmak insanlıkmı sence ?ordaki mantık bazı insanlar kendileri yapamadığından yapanları eleştirir onlara çamur atar o yüzden söylendi bu baya netti bence
vede insanlık halidir arkadan haritayla uğraşılıyor hala alelacele yazıldı tamamlanınca hatalar düzeltilir
okurken yalnış okuyabilir? düşünmeden konuşmamanı rica ediyorum sadecekardeş bir insanı yalancı çıkarmak insanlıkmı sence ?
kardeş şu an gerçekten sinirliyim birisi size durduk yere yalancı dese ve halka açık bir alan olsa değer verdiğin insanlar sana yalancı gözüyle baksa hoşuna gidermi ve bilgilendirmek isterim sol altta düzenle adında bir buton var bu arkadaş hiçmi görmedi o butonu hadi onuda geçtim şu epeyce sinirlendim en azından bir özür dileseydi bunada rağzıyım umarım derdimi anlatabilmişimdirokurken yalnış okuyabilir? düşünmeden konuşmamanı rica ediyorum sadece
texture pack herhangi bir packTexture paketi kötü yapılarda kötü