Orta Dünya MMORPG sunucusu için tecrübeli yetikili kadro aranıyor!

Apple_PieTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İlk öncelikle selam!
Başlıktan da görebileceğin gibi Orta Dünya MMORPG sunucumuzun yapım aşaması ve sunucunun devamlılığını sağlamak için sağlam bir yönetici ve yetkili kadrosu arıyoruz!
Katılman için gerekli olanlar şunlar:
- İsim ve Soyisim
- Discord veya Skype adresin
- MMORPG ile alakan
- Yaşın
- Hangi konuda uzman olduğun
Teşekkürler!
Gereken Yetkililer:
Scripter, Helper, RolePlay Danışmanı

Son düzenleme:

BurakRyz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
- İsim ve Soyisim HÜSEYİN YENİCE
- Discord veya Skype adresin DİSCORD: huseyinyenice28
- MMORPG ile alakan YOK
- Yaşın 13, AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR... :)
- Hangi konuda uzman olduğun ADMİN

NOT: DİSCORD ADIMI BULAMAZSANIZ SİZ ADINIZI VERİN BEN EKLERİM :D

dogu1212

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Doğukan Akçay
Pazardan Muzlar#1611 Discord Adresim
MMORpg Aradığım swler çok oldu Daha Önce Bir serverda Üst Adminlik bile Yaptım
yaşım 13
Ve Mm İtems Ve Çoğu Pluginde Bilgiliyim

Kilgharrah

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
- İsim ve Soyisim
Sacit Erdoğan
Dediğim gibi, ara verdiğimden dolayı iki uygulama da şu an yüklü değil. Büyük ihtimalle Kilgharrah olmalı ancak emin değilim. İlgilenirsen eğer indirip haber veririm
Düzeltme: Discord Kilgharrah#6696
- MMORPG ile alakan
4. Sınıfa giderken başladığım Metin2-4Story vb gibi MMORPG tarzı oyunları uzun süredir oynamaya devam ediyorum. Kısaca, çok.
- Yaşın
18
3-4 Sene önce minecraft serverleriyle ilgili çoğu pluginin kodları ezberimde idi. birçok serverde yetkili oyunculuğum vardı, uzun zaman geçti aradan biliyorum ancak minecrafta geri dönmeyi düşündüm. Tercihim builder ve adminlik yönünde olacaktır.

Son düzenleme:

Turkiye_GrenPvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
- İsim ve Soyisim inanc kılıc
- Discord veya Skype adresin İnanc_YT#7634
- MMORPG ile alakan avt metin2 oynutyorum yni evt
- Yaşın17
- Hangi konuda uzman olduğun mod ve admin

TheKralGenc

Marangoz
En iyi cevaplar
0
- İsim ve Soyisim
Sacit Erdoğan
Dediğim gibi, ara verdiğimden dolayı iki uygulama da şu an yüklü değil. Büyük ihtimalle Kilgharrah olmalı ancak emin değilim. İlgilenirsen eğer indirip haber veririm
- MMORPG ile alakan
4. Sınıfa giderken başladığım Metin2-4Story vb gibi MMORPG tarzı oyunları uzun süredir oynamaya devam ediyorum. Kısaca, çok.
- Yaşın
18
3-4 Sene önce minecraft serverleriyle ilgili çoğu pluginin kodları ezberimde idi. birçok serverde yetkili oyunculuğum vardı, uzun zaman geçti aradan biliyorum ancak minecrafta geri dönmeyi düşündüm. Tercihim builder ve adminlik yönünde olacaktır.
Merhabalar Ben Serverin ve Discord Sunucusunun Mod U Eyer Discord İndirirseniz İyi olur Admin Lik Alımımız Var

Apple_PieTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
- İsim ve Soyisim
Sacit Erdoğan
- MMORPG ile alakan
- Yaşın
18
Şu an moderatör ve scripter'ı daha önemli buluyoruz. Özellikle Scripter ama moderatör olabilirsiniz. Discord sunucumuz mevcut WhiFhi#2882 kullanıcı adım müsait olduğunuz bir zaman programı kurmanız rica olunur.

- İsim ve Soyisim inanc kılıc
- Discord veya Skype adresin İnanc_YT#7634
- MMORPG ile alakan avt metin2 oynutyorum yni evt
- Yaşın17
- Hangi konuda uzman olduğun mod ve admin
Discord adresinizde bir sıkıntı bulunmakta. Kullanıcı Bulunamıyor

Kilgharrah

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şu an moderatör ve scripter'ı daha önemli buluyoruz. Özellikle Scripter ama moderatör olabilirsiniz. Discord sunucumuz mevcut WhiFhi#2882 kullanıcı adım müsait olduğunuz bir zaman programı kurmanız rica olunur.

Discord adresinizde bir sıkıntı bulunmakta. Kullanıcı Bulunamıyor
Discord indirip istek attım. Scripti toplanıp hep birlikte fikir birliği yaparak ayarlayabiliriz diye düşünüyorum

Merhabalar Ben Serverin ve Discord Sunucusunun Mod U Eyer Discord İndirirseniz İyi olur Admin Lik Alımımız Var
İndirdim, Kilgharrah#6696 ekleyebilirsiniz.

Ahmetilyus

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
- İsim ve Soyisim Ahmet Çbilememerten
- Discord veya Skype adresin Ahmetilyus#2835
- MMORPG ile alakan lotr (lord of the rings) tarzı filmleri severim, kitabınıda okuyorum.
- Yaşın 13
- Hangi konuda uzman olduğun Adminlik, Command + Skript + Plugin + Build bilgim vardır.
Teşekkürler! sağol :D