Ortaklık - Minecraft - Skyblock

Başvuru Yapmak İstermisiniz

• Evet

Kullanılan: 2 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Kejmzi

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hepinize Merhaba Arkadaşlar
Yaşım 17 3 Yıldır Minecraftta Kendimi Geliştiriyorum
Hayla daha geliştirmeye devam ediyorum script & build olsun geliştirdim kendimi bayabi
ve sunucu açmaya karar verdim sunucuyu tek başına yönetmek mümkün degil en azından 1 2 kişi gerekli
bunun içinde ortaklık yapıcak dürüst kişileri arıyorum.

Sunucu Skyblock Olacak Tutacak Olursa Geniş Kollara Ayrılabiliriz Belkide Hub Olabilir Belli Olmaz Bunlar Şans İşi
Sunucuyu Fransa Üzerinden VDS Alacagım Sunucuda Lag Sıkıntısı Falan Olmayacak

Skype Adresim: Kejmzi
Buradan ulaşabilirsiniz bi konuşalım anlaşalım​

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
Eğer bir yer ile anlaşmadıysanız dediğiniz fransa lokasyon vds hizmetini uygun fiyat ile sağlayabiliriz. İstenilen özellikleri pm olarak iletebilirsiniz.

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben ortak olabilirim lakin Fransa lokasyonunda ping daha yüksek olacaktır, onun yerine SadeceHosting gibi makineleri, altyapıları hizmetler ve saldırı korumaları düzgün olan bir hosting seçimi yapmak daha iyi olurdu bence

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fransızda lag olmaz,Ama Olduğu Zamanda Evlat Acısı Gibi Koyar.Myper in dediği Gibi Korumaları Dahada Düzgün Olan Bir Hosting Seçmen Faydalı Olabilir.Asıl Konuya Gelirsek,Ortak Olmak İsterim Ama Malesef Olamam Mantıken,Çünkü şu an Hiç Param Yok.Yani Hiçbir Türlü Destek Çıkamam Malesef :/

Kejmzi

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Fransızda lag olmaz,Ama Olduğu Zamanda Evlat Acısı Gibi Koyar.Myper in dediği Gibi Korumaları Dahada Düzgün Olan Bir Hosting Seçmen Faydalı Olabilir.Asıl Konuya Gelirsek,Ortak Olmak İsterim Ama Malesef Olamam Mantıken,Çünkü şu an Hiç Param Yok.Yani Hiçbir Türlü Destek Çıkamam Malesef :/
parasından yana degilim dürüst olsun yeter

Ahmet_Eren

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim Şuanda Zaten Bir Hub Sunucum Var kardeşim Hosting Nitrado Bİ konuşşabiliriz.