Ortam[MC] Survival Server 1.7.x / 1.8.x [23 Haziran 2017]

Canoo09

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaş ortalaması büyük olması en güzel yanı
12 yaşındaki çocukların kurdukları serverler gibi kalitesiz değil fakat survivalı serveriden bağzı özelliklerin olmaması durumu bozmuş (/sakla olmaması - warp orman olmaması yani ormana spawndan gitmek - frame protect gibi eski bir pluginin serverde olması - bazı bugların mevcut olması gibi...)
skype ertugrul2727tr istek yolladım kabul edersen eskikleri gidermene yardımcı olabiliirm

Teşekkürler spawni pluginleri ve daha değisik warplar ile serverı daha da gelistirip siz oyunculara keyifli bir server verecegım iyi oyunlar :)

slowhead

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler spawni pluginleri ve daha değisik warplar ile serverı daha da gelistirip siz oyunculara keyifli bir server verecegım iyi oyunlar :)
teşekkürler yanlız servere artık gelsen diyorum 4 gündür hiç göremedim skypte ekledim cevapda vermiyorsun bari gel şu bugları haledelim 2 dakika

Jaewooo58

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Builder Alıntı Map Eski SonTürk'den Alıntı Pluginleri Editleyip Atmışsınız. Tavsiye Etmem

Canoo09

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Builder Alıntı Map Eski SonTürk'den Alıntı Pluginleri Editleyip Atmışsınız. Tavsiye Etmem
Ben sana bu spawnın linkini atarım Sontürkün mü o zaman anlarsın kardesim pluginleri editleyip attım tabi sen kendi elinlemi yazıyon
hadi yaz bakalım authme vault chestshop essentials frameprotect gibi pluginleri saçma saçma konuşma

Ben sana bu spawnın linkini atarım Sontürkün mü o zaman anlarsın kardesim pluginleri editleyip attım tabi sen kendi elinlemi yazıyon
hadi yaz bakalım authme vault chestshop essentials frameprotect gibi pluginleri saçma saçma konuşma

oguzalpo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serverinde kendim oynama fırsatı yakaladım CeHeNNeM ismim gayet iyi bir server çamur atmayın adamın serverine