Ortaya Karışık Server

Hangisine Daha Yakın??

• Kullanılan toplam oy
    9

yalovalı

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basit(Bir arkadaşımın tasviri ile 'vanilla'nın eccik gelişmişi') survival oluyor.
1.5.2'de(yada 1.6.2 hatırlamıyorum) bıraktığımız sunucu tipi,buram buram nostalji kokuyor resimler.
Aynen :D
Ve en sevdiğim sunucu çeşidi de bu (vanilla'nın eccik gelişmişi :D)
Meslekler vs olucak tek 1 dünya olucak öyle çok plugin vs olmicak
millet bi arsayı alıp (haritanın istediği bir yeri belirileyip hesaplanan fiyata satın alma yani simpleregionmarket gibi bir şey) evini inşaatcıya (meslek) inşa ettricek ya da kendi yapcak. ve daha birsürü şey

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tamam araba ekle daha düzgün birşeyler yap modern rpg olsun minecraft için yok daha böyle sunucular ilki yaparsın :(

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben de her zaman ortaçağı daha çok severim. bence de konuy değiştirme sakın modern yapma

yalovalı

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben de her zaman ortaçağı daha çok severim. bence de konuy değiştirme sakın modern yapma
kesinlikle ben de ^_^
RPG orta çağ değildir Gökçe hanım, Modern RP, Medieval RP, Space RP ve daha birçok çeşidi vardır. RPG rol yapmaktır.
O zaman Medieval RP oluyor...
Tost Yapar Gibi Ortaya Karışık Server Çıkarılmaz ^.^
bole aklıma fikir gelince... ne çeşit onu da bilmiyodum:D
ama güzel olmazmıydı yani bu fikir (yapıcam zaten şu an skript vs yazıyorum ve yorumlarınız benim için çok değerli)[DOUBLEPOST=1428421198,1428421045][/DOUBLEPOST]
RPG orta çağ değildir Gökçe hanım, Modern RP, Medieval RP, Space RP ve daha birçok çeşidi vardır. RPG rol yapmaktır.
RPG = Role Play Game yani rol yapma anlamına geliyor

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
kesinlikle ben de ^_^

O zaman Medieval RP oluyor...

bole aklıma fikir gelince... ne çeşit onu da bilmiyodum:D
ama güzel olmazmıydı yani bu fikir (yapıcam zaten şu an skript vs yazıyorum ve yorumlarınız benim için çok değerli)[DOUBLEPOST=1428421198,1428421045][/DOUBLEPOST]
RPG = Role Play Game yani rol yapma anlamına geliyor
Rpg= Role Playing Game yani Rol yapma oyunu.
Birileri Kelimeyi gormezden gelince içim acıyor :(