Oruçlu oruçlu kopuyoruz :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Sanırım özenilmeyecek yemeklerden biri
cok saglikli*Sanırım özenilmeyecek yemeklerden biri
Umrumda değil :/cok saglikli*
Gusturma beni.[DOUBLEPOST=1434625076][/DOUBLEPOST]
Allah Allah takıntı çıktı arkadaşEhehüeheühüehehehe
![]()
![]()
![]()
aslinda tamamen cig balik yok pirinc var icinde bak gorebiliyorsun zaten (Umrumda değil :/
Ben yine de çiğ balık yemem zorunda kalmadıkça
Evet ama tadını sevmedim Çiğ balık yeme yarışması yaptık hem isal oldum hem kayıp ettiğim için bir kutu Wasabi yedim !aslinda tamamen cig balik yok pirinc var icinde bak gorebiliyorsun zaten (
Ama çiğ balık içeriyor onun yerine güzelim bir tavuklu pilav başka zaman da balık ekmek offaslinda tamamen cig balik yok pirinc var icinde bak gorebiliyorsun zaten (
bazen sadece pirinc olarak yiyebiliyorsunuz ( bu arada cok protein iceriyor[DOUBLEPOST=1434625490,1434625445][/DOUBLEPOST]Ama çiğ balık içeriyor onun yerine güzelim bir tavuklu pilav başka zaman da balık ekmek off
oda guzel ama cok aci ;( az yemen onerilir yoksa soluk borusunda kalir nefes almani zorlastirir olmene sebep olmak ;(Ama bunun intikamını alacam dondurma diye Wasabi vericem![]()
1 kutu Wasabi yedim iddiayı kayıp edip dost acı söler Wasabi benim dostum ;(bazen sadece pirinc olarak yiyebiliyorsunuz ( bu arada cok protein iceriyor[DOUBLEPOST=1434625490,1434625445][/DOUBLEPOST]
oda guzel ama cok aci ;( az yemen onerilir yoksa soluk borusunda kalir nefes almani zorlastirir olmene sebep olmak ;(