Osmanli Plugin Paketi Bazilarini Ben Ayarladim Bazı Pluginler Obsidiangamingdir

taksici23

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hersey kendi Emegimdir Begenmeden Almayin. İçindekiler: AntiCheat AntiJoinBot AntiRelog: Wsden kacanlara 5dk ban Authme:üye olmak loginle girmek AutoSaveWorld: Mapi Save ediyor Chestbank: /chest yazarak sana sandık açılıyor Chestshop Sandikli market Clearlag Lagi azaltiyor Creative Gates Essentials Essaintials geoıp EssentialsXmpp
Factions: grup kurma FinspamBots : spam yapanlari uzaklasitiriyor Godpowers: jesus suda yürüme zeus simsek çarpma ve bedava büyü basma gib seyleri viplere ve adminlere veriyor Group manager: birisini Kurucu Vip Admin Yapmak için Kulanılır İconmoy Market yazarak istediginiz seyi satabilirsinizJobs: Meslekler Lockette : Kapi VE sandik Kitleme Ama SAndik kitlemede Sorun var onu sanal chestden ayarlarsiniz note++padden MobHealth Modreq Motdmanager NocheatPlus: Buda hileleri engelliyor Nopı: oyuncularin pluginlere bakmasini Engelliyor plugin metrics SAfe Explosions Safe Fire SafeVoid ScheduledAnnouncer2 SimpleRegion Market: Arsa SAtmak Spamguard buda spam Engelliyor Trade World Edit World Guard Automessagesde otomatik sw mesaj atiyor ordan mesajlari degistiebilirsiniz Linkler:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
B
u taksici23 Oyun AdıLOLONI dir 25.181.175.108 hamachisi OtomanCraft-1 ..... 7e kadar devam etmektidir Yakinda Sw Vds Olucaktir Herkezi Bekleriz Yeniden Linkler:

Bazi pluginler Obsidiangamingden Alintidir

Sehitler Ölmez Vatan Bölünmez!

LlmuT

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
S.a akrdeş skype: umut21000 eklermisin bende server yapiyorum bide pluıgin yardim etmen lazim lütfen