YıldızTURK
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
japonlar v.b ülkeler kendi kültürü olan ninja - samurai v.b skinlerini yapıyor benimde senden istediğim yeni çeri skin i yapman fotoğraftlardakii skin lerden birini yapabilirsin
Yeniçeri değil ama sultan süleyman'ı buldum
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
biraz daha üzerinde çalışırsan çok güzel bir şey çıkacağına eminim birde kemerinden yana bir hançer sırtında bir ok sırma süslemeler v.b dekorlar biraz daha gayretli bir çalışmayla çok güzel bir şey çıkabilir [DOUBLEPOST=1407315245,1407315174][/DOUBLEPOST]![]()
![]()
Kendim Yaptım 1. Resime Bakarak Can Sıkıntısına Pek Benzemedi Ama
bu skin i geleneksel osmanlı yeni çeri siylen pek bir benzerliğini göremedimYeniçeriyi biliyoruk cahil değiliz. Buyur skin: [ALINTI]Kod:http://www.minecraftskins.com/skin/2784194/ottoman/
Bacaklar Simetrik Olduğundan Bir Yere Pixel Atınca Diyer Bacakta Etkilendiğinden Adam Gibi Bıçak Olmaz Sırtındaki Süslemeler Fln Derken Ne Gibi Süslemelerden Bahsediyorsun Bir Örnek Gösterbiraz daha üzerinde çalışırsan çok güzel bir şey çıkacağına eminim birde kemerinden yana bir hançer sırtında bir ok sırma süslemeler v.b dekorlar biraz daha gayretli bir çalışmayla çok güzel bir şey çıkabilir
Dediğin Gibi Güzellikler İçin 32x16 Texture De Değilde 64x32 yada 128x64 Bir Texture Lazım Bu Formatlarıda Minecraft Skin Olarak DesteklemiyorSüsleme derken bu resimlerdeki gibi kemeri tokası yandan taç v.b birçok süsleme ile güzelleştirebilirsin
hiç olmazsa yeni çeri sarığına bir taç bide belindeki kemerine 2 tane işte adı nese ondan yapılamazmı adamlar böyleDediğin Gibi Güzellikler İçin 32x16 Texture De Değilde 64x32 yada 128x64 Bir Texture Lazım Bu Formatlarıda Minecraft Skin Olarak Desteklemiyor![]()
Madem Yapan Yapıyor Kendin Yaphiç olmazsa yeni çeri sarığına bir taç bide belindeki kemerine 2 tane işte adı nese ondan yapılamazmı adamlar böyleLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bu adamlar yapıyor hunter kemere bıçak bağlamış diğer profesyonal skinlerden bahsetmeye bile gerek yok bele güzel bir kemer tokası ile sarık için bir taç ve bele de bir hançer koymak okdr zor olmamalı da değil zaten yapan yapıyor
ben yapamıyorum yapsam istememMadem Yapan Yapıyor Kendin Yap![]()
32x16 Pixelde Bu Kadar Oluyor Dediğin Saç Tokası Fln Anca 1x2 Pixel Yaparsın Yani Zor bir şey Değil Renk Arttırıp Yapacaksın Renk Fln Azaltacaksın Yani Zor bir şey Değil Kendi Zevkine Göre Yap Burada Yapamıyorum Diye bir şey Yoktur Yapmaya Çalışmıyorum Diye Vardır Biraz Uğraşsan Editlersin.[DOUBLEPOST=1407322850,1407321838][/DOUBLEPOST]
ben yapamıyorum yapsam istememgene seni takdir ediyorum okdr uğraşıp yapmışın ama onlarıda yapabileymişin ii miş
yani uğraşsan yapabilirmisin ?32x16 Pixelde Bu Kadar Oluyor Dediğin Saç Tokası Fln Anca 1x2 Pixel Yaparsın Yani Zor bir şey Değil Renk Arttırıp Yapacaksın Renk Fln Azaltacaksın Yani Zor bir şey Değil Kendi Zevkine Göre Yap Burada Yapamıyorum Diye bir şey Yoktur Yapmaya Çalışmıyorum Diye Vardır Biraz Uğraşsan Editlersin
Skincraft kullanırsan oluyor.Bacaklar Simetrik Olduğundan Bir Yere Pixel Atınca Diyer Bacakta Etkilendiğinden Adam Gibi Bıçak Olmaz Sırtındaki Süslemeler Fln Derken Ne Gibi Süslemelerden Bahsediyorsun Bir Örnek Göster