Bertan Taşkıran
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bir türk sunucusu seviyesinde sonuçta ancak yapılar bir tık üstünde. Farklılık kazandırmaya çalışmışsınız. Başarılar. 6/10
Benim reklamımın o reklamlardan daha önce verildiğini de belirtmek isterim. Bu templateler internette bulunuyor. Herkes editleyip paylaşabilir.![]()
Reklamınız Özenti Olmamış mı ?
Ona bakarsan bende oswinsurvival döneminde bu templateyi kullanıyordum.RealCraft Çoktandır Kullanıyordu Bunu Fakat
Nerden İnanıyım Şimdi Belki Yalan Söyleyeceksin 2 3 Kişinin Gidiyorda 40 kişinin eşyaları Gitmiyor Bu Saçmalıktan Başka bir şey Degil.Mesaj Tarafımca Kaldırılmıştır.
Yeter Ama Ya Bu Kaçıncı Bu Seferde Verimlilik 40 Kazmam Silindi Bizden Kanıt İstiyorsunuz Biz Nerden Bilelim Nezmn Saldırı Olacak Ve Eşyalar Silinecek İnsan Ya Sorunu Düzeltir Yada Verir Eşyaları Bu Dertten Muzdarip Olan Onlarca Kişi Var Ne Yapalım İnanmanız İçin
Nerden İnanıyım Şimdi Belki Yalan Söyleyeceksin 2 3 Kişinin Gidiyorda 40 kişinin eşyaları Gitmiyor Bu Saçmalıktan Başka bir şey Degil.
Kurucunun Bir Sürü İşleri Var Ben Serverin Yetkilisiyim Bu Yüzden Konusuyorum. Yalan Atanlarda Olmuştu Onları Sınırsız Banladım Hala Anlamıyorsunuzkide Böyle Boş Yorumlar AtıyorsunuzSenden Eşya İsteyen Oldumu Ben Kurucudan İstiyorum Günlerdir Gidiyor Eşyalarımız Bunu Nasıl SS Alalım Çıkıyoruz Giriyoruz Yok Hergün SS Mi Alalım Çıkmadan Önce ?
Yaparızzsunucu güzel ama hala istediğim şey yok :/
- pvp için özel scriptler (yorulma vb. gibi şeyler)
Yani Bundan Sonra Anında Küfür Ya Da Sonuç Almak Yerine,67890 Yılımızı Geri Dönüş Bekleyerek Harcayacağız.Skype desteğine son verilmiştir. Destek artıkLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.destek talepleri kısmından verilecektir.
Bir iki plugin uyumsuzluğu nedeniyle lag vardı. Sorunu elimden geldiğince çözdüm. Gerisi hosta bağlı.Sunucunuz başarılı fakat bazen ping baya artıyor .