Oswin Network | 17 Rütbe | Petler | *Dobbe'nin Serveri* | Paintball | 1.8 | GEÇİCİ OLARAK KAPALI

Usta_Minecraftcı

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mesaj Tarafımca Kaldırılmıştır.

Yeter Ama Ya Bu Kaçıncı Bu Seferde Verimlilik 40 Kazmam Silindi Bizden Kanıt İstiyorsunuz Biz Nerden Bilelim Nezmn Saldırı Olacak Ve Eşyalar Silinecek İnsan Ya Sorunu Düzeltir Yada Verir Eşyaları Bu Dertten Muzdarip Olan Onlarca Kişi Var Ne Yapalım İnanmanız İçin

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesaj Tarafımca Kaldırılmıştır.

Yeter Ama Ya Bu Kaçıncı Bu Seferde Verimlilik 40 Kazmam Silindi Bizden Kanıt İstiyorsunuz Biz Nerden Bilelim Nezmn Saldırı Olacak Ve Eşyalar Silinecek İnsan Ya Sorunu Düzeltir Yada Verir Eşyaları Bu Dertten Muzdarip Olan Onlarca Kişi Var Ne Yapalım İnanmanız İçin
Nerden İnanıyım Şimdi Belki Yalan Söyleyeceksin 2 3 Kişinin Gidiyorda 40 kişinin eşyaları Gitmiyor Bu Saçmalıktan Başka bir şey Degil.

Usta_Minecraftcı

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nerden İnanıyım Şimdi Belki Yalan Söyleyeceksin 2 3 Kişinin Gidiyorda 40 kişinin eşyaları Gitmiyor Bu Saçmalıktan Başka bir şey Degil.
Senden Eşya İsteyen Oldumu Ben Kurucudan İstiyorum Günlerdir Gidiyor Eşyalarımız Bunu Nasıl SS Alalım Çıkıyoruz Giriyoruz Yok Hergün SS Mi Alalım Çıkmadan Önce ?

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senden Eşya İsteyen Oldumu Ben Kurucudan İstiyorum Günlerdir Gidiyor Eşyalarımız Bunu Nasıl SS Alalım Çıkıyoruz Giriyoruz Yok Hergün SS Mi Alalım Çıkmadan Önce ?
Kurucunun Bir Sürü İşleri Var Ben Serverin Yetkilisiyim Bu Yüzden Konusuyorum. Yalan Atanlarda Olmuştu Onları Sınırsız Banladım Hala Anlamıyorsunuzkide Böyle Boş Yorumlar Atıyorsunuz

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
sunucu güzel ama hala istediğim şey yok :/
- pvp için özel scriptler (yorulma vb. gibi şeyler)