Otobüs Koltuk Televizyonları

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Merhaba arkadaşlar, bu konumda sizlere "Otobüs Koltuk Televizyonların"dan bahsedeceğim. Sizce yolculuk sırasında canınızın sıkılmaması için izlemeye değer mi? ya da bir otobüse bindiğiniz zaman hiç izlediğiniz oldu mu? düşüncelerinizi yorum olarak yazarsanız sevinirim.

Otobüsle birden çok seyahat etmiş olmama rağmen bindiğim otobüslerin koltuk televizyonlarının çalıştığını görmedim, belki günümüzdeki otobüslerde çalışıyor olabilir. Boş zamanlarınızda vakit geçirmek için ideal bir yöntem.

Otobüs Koltuk Televizyonları;

images.jpg

otobus-koltuk-arkasi-ekranlari-reklam-0.jpg

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi keresinde android yüklüydü ve jrpg bi oyun vardı gözlerim yanana kadar oynamıştım yapıcak başka bir şey yoktu tektim .s Çok sarmıştı ama
google store'a belki bulurum diye jrpg yazdım ama cidden bayağı jrpg var android store'da benim oynadığım oyun aşırı iyiydi hikayesi sonra ezbere bağladı ama cidden çok iyiydi ilk saatleri

Dpelqpleq_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben onlarda genelde oyun oynamayı seviyorum, angry birds gibi oyunlar oluyor. İçindeki stok filmlerde izlemeye değer oluyo, bir kaç tane türk filmi koyuyorlar. Severek izliyoruz.

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Genellikle film izlemek için kullandım fakat filmleri pek de güzel değildi internetim ve şarjım olmadığı zamanlar rastgele bir film açıp izlerdim. Bazı filmlerde +18 sahneler vardı izlerken utanmadım değil çünkü tek değilim otobüste :D Çoğu zaman bozuk oluyordu ama açılışta takılıyor vs donmalar yaşanıyor. Bazılarının ekranı kırık oluyor. Bazıları çok hor kullanılmış oluyor. Bazılarının kulaklığı olmuyor vs. Gerçekten millet olarak bilinçli kullanmayı öğrenmeliyiz.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Bir kere o hatayı yaptım. Yan koltuktaki bey amca sağ olsun, filmin en can alıcı sahneleri bile eziyet gibi geçti. :sinirli: