Sadece CamtasiaHaribende videolar çok iyiymiş. Editlerken hangi programları kullandın??
Bu yönden hiç bakmamıştım ama herhangi birisi video çekerken oyunun müziği arkadan çalsa o da mı telif hakkına giriyor tek tek uğraşmazlar sanırım -telif hakkı bilgim sıfır-Kaliteli Videolar çekiyorsun ama Minecraft Müzikleri telif hakkına girebilir dikkat et.
O kadar da pahalı değil sadece köylü kısmı uğraştırıyor.İyi tarafları:
-Otomatik bir sistem olması.
-Tohum ekmek için zaman harcanılmaması.
Kötü tarafları:
-Pahalı bir sistem.
86 redstone + 54 altın + 47 demir + 1 kuartz (Kuartz için = 10 obsidyen + 3 elmas) + 74 tahta + (16 kum + 2 kömür) + 32 kırıktaş + 3 taş + 2 kömürO kadar da pahalı değil sadece köylü kısmı uğraştırıyor.
İşsiz86 redstone + 54 altın + 47 demir + 1 kuartz (Kuartz için = 10 obsidyen + 3 elmas) + 74 tahta + (16 kum + 2 kömür) + 32 kırıktaş + 3 taş + 2 kömür
Pahalı
Maalesef
Aslında iyi fikir açıklamalar kısmına ne kadar hammadeye ihtiyaçları olduklarını da yazsam mıMaalesef
Camtasia'dan mı ekledin ekrandaki yazıları filan?Sadece Camtasia
EvetCamtasia'dan mı ekledin ekrandaki yazıları filan?
Minecraft'ta oyun müziği telif hakkına giriyormu bilmiyorum fakat bazı oyunlarda oyun müziği giriyor. Bence oyun müziğini kapat telif hakkı olmayan başka güzel müzikler ekle hemde minecraft müziği dinlemekten çok daha iyi olur. Bu arada video güzel.Sadece Camtasia
Bu yönden hiç bakmamıştım ama herhangi birisi video çekerken oyunun müziği arkadan çalsa o da mı telif hakkına giriyor tek tek uğraşmazlar sanırım -telif hakkı bilgim sıfır-