Otomatik Etkinlik Plugini - GreenArrow Yapım - İstediğiniz Saatlerde Otomatik Event !

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Önce Linkimiz :)
Kod:
http://www.dosya.tc/server36/yG52eU/OtomatikEtkinlik-V1.0.0-CB.1.7.9.jar.html
https://www.virustotal.com/tr/file/5f0533771d8def656bb3bc171c6b86f8f21e58e91cda28e3f1e79ee032266a8e/analysis/1418480931/
GUNCELLEME V1.1.0
http://s3.dosya.tc/server30/uNUsz2/OtomatikEtkinlik-V1.1.0-CB1.7.X.jar.html
https://www.virustotal.com/tr/file/85f4f17b1090143121d21442e3711dc738642665dba3fcc2f6508c594b7ba5d1/analysis/
GUNCELLEME V1.1.5
http://www.dosya.tc/server37/AWaBjq/OtomatikEtkinlik-V1.1.5-CB1.7.X.jar.html
Bu Plugin Ne İşimize Yarıyacak ?
Plugin Sayesinde Belirlediğiniz Bir Saat'de Event Gerçekleştirebilirsiniz... !

Plugine Başka Şeyler Eklenmesini İstiyorum Kime Söylemem Gerek ?
Bunları @GreenArrow 'a İletirseniz Plugini Güncelleyecektir/İsteklerinizi Ekleyecektir :)

Bize Bir Anlatım Yapıcakmısın Yoksa Biz Config'den Baka Baka mı Yapalım ?
Aslında Config'de her şey Yazıyor Ama Ben Yinede Burada Bir Yazılı Anlatım Yapcam
(Hatta İlk Önce Video Çektim Süresi ve Boyutu Fazla Oldu)

Plugin Kurulumu
Serverinizin Plugin Klasörüne Verdiğim Linkteki Jarı Atın Servere Reload Atın
Plugin Klasörünüze Bir Dosya Gelicek Otomatik-Etkinlik Adında Bir Dosya
Dosyanın İçindeki Config'i Notepadd++ Yardımı İle Açın (Başka Bir Şey Kullanıyorsanız Onla Açın)

Zaten Orda Ne Yapmamız Gerektiğini Yazmış Birde Size Örnek Bir Config Atayım :)
Kod:
# Koordinat kendinize gore ayarladiysaniz "eklenti-etkinlestirme" true yaparak eklenti aktif hale getirebilirsiniz.
# Not: Etkinlik saatini ayarlayacaginiz da mesela etkinlik saatini 7 yapacaksiniz o zaman etkinlik saatini saat: 6, dakika: 59 yapin yoksa bir bug olusuyor :)
# Dip Not: Koordinat ayarlarken, mesela x 25,514 gibi bir sayi ise siz direk olarak koordinata 25,y,z yazin.
eklenti-etkinlestirme: true #Etkinleştirelim Elbette :)
koordinat: world,188,164,180; #Burda Etkinliğin Yapılacağı Yeri Belirliyoruz DİKKAT Diyelim X Eksenimiz 189,412 Diye Bir Değerse Direk 189 Yapın !
uygulanacak-komut-listesi: #Event Sırasında Uygulanacaklar
- say Etkinlik basladi, %oyuncu%!
- rain apple %oyuncu% #Rain apple %oyuncu% yaparsanız olmaz herkes adına yağdırır ben örnek olsun diye yaptım :)
- rain diamond %oyuncu%
- rain gold %oyuncu%
- rain 322 %oyuncu%
oyuncuya-gonderilecek-mesaj-listesi: #etkinlik başladığında oyuncuya gönderilecek mesaj
- '&aEventimizden Bol Bol Esya Toplaman Umidiyle :), &e%oyuncu%&a!'
etkinlik-01: #etkinlik saatlerimiz :) diyelim 12:30'da yapıcaksanız eventi 12:29 diye yazın pluginin bugu
  saat: 12
  dakika: 13
etkinlik-02:
  saat: 11
  dakika: 59
etkinlik-03:
  saat: 20
etkinlik-04:
  saat: 23

GUNCELLEME ILE GELEN GIDEN
Bu versiyonda;
uygulanacak-komut-listesi,
oyuncuya-gonderilecek-mesaj-lisesi,
koordinat,
etkinlik1,2,3,4 kaldırıldı.
Yeni eklenen özellikler;

Kısa config.yml bir göz atın anlarsın;
Kod:
eklenti-etkinlestirme: false
koordinat: true
etkinlik: saat:dakika:komut:dunya-adi:x:y:z;saat:dakika:komut:dunya-adi:x:y:z
** Önemli **
Eklenti v1.1.0 versiyonunda bir bug vardı bu bug düzeltildi (ne bugu ? : mesela sunucuda 2 kişi var komutu 2 kere giriyor.)

HATAM VARSA SIMDIDEN OZUR DILERIM

Son düzenleme:

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun varmış sanırım bilgisayarında benden rica etti istersen konu aç dedi bende kırmadım

SON TEKNOLOJI IPADIMDAN GONDERIYORUM (iPad 2 :/)

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@ZsCraft Beni kırmadığın için teşekkürler :)
Not: Eklentiyi beğenirseniz ve eklemek istedikleriniz varsa söyleyebilirsiniz.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
@ZsCraft Beni kırmadığın için teşekkürler :)
Not: Eklentiyi beğenirseniz ve eklemek istedikleriniz varsa söyleyebilirsiniz.
belirli bir saatte belirlediğim mesajlar oyunculara gidecek ardından /xx yazarsanız x dünyasına e ışınlanırsınız diyecek ve /xx yazınca ışınlanacak.
Ama sadece benim belirttiğim kordilerledeyse /xx yazabilecek ve benim belirttiğim kordinatlardaysa x dünyasına ışınlanabilecek.
event sürsi bitincede x dünyasındaki herkes ana dünyadaki son yerine ışınlanacak. (son yeri yapmazsan bi kordinayta yap)
event süresi dışında x dünyasına giren kişiler /spawn a atılacak. event süresi bitince /xx diyemeyecek.

bunu yapar musun.

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
belirli bir saatte belirlediğim mesajlar oyunculara gidecek ardından /xx yazarsanız x dünyasına e ışınlanırsınız diyecek ve /xx yazınca ışınlanacak.
Ama sadece benim belirttiğim kordilerledeyse /xx yazabilecek ve benim belirttiğim kordinatlardaysa x dünyasına ışınlanabilecek.
event sürsi bitincede x dünyasındaki herkes ana dünyadaki son yerine ışınlanacak. (son yeri yapmazsan bi kordinayta yap)
event süresi dışında x dünyasına giren kişiler /spawn a atılacak. event süresi bitince /xx diyemeyecek.

bunu yapar musun.
Biraz kafa yorucu ama yaparum :)

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Komutlara bekleme süresi eklersin iyi olur her komutu arka arkaya girmesin örnegin
Kod:
uygulanacak-komut-listesi: #Event Sırasında Uygulanacaklar
- say Etkinlik basladi, %oyuncu%!
- rain apple %oyuncu% #Rain apple %oyuncu% yaparsanız olmaz herkes adına yağdırır ben örnek olsun diye yaptım :)
- bekle.5
- rain diamond %oyuncu%
- bekle.10
- rain gold %oyuncu%
- rain 322 %oyuncu%
buradaki bekle.5 sonundaki 5 5 saniye bekle öyle devam et anlamına geliyor bunun gibi bir şey yap.