Berkantdağ1e
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi oto event nasıl yapılır yardımcı olursanız sevinirim şimdiden yardımcı olanlardan Allah razı olsun
skype berkantoyunda1
skype berkantoyunda1
Bir plugin bin skriptden iyidir değil mi?Arkadaşım ;
İlk Önce Hemen Buraya Konu Açmana Gerek Yok.
Birazcık Araştır Mesala Minecraft Oto Event Diye Yazsan Bile Çıkıyor Skript Olarak Tabi.
Bunlar İçin Ayrı Pluginlere İhtiyaç Yok.
Doğrudur , Ama Bu Kadar Küçük Şeyler İçin Plugin Aramak Fazla Iyi Degildir. Skript Ile Kolayca Yapılıyor.Bir plugin bin skriptden iyidir değil mi?
Skript ile kolayca yapılıyor diyorsun. Zaten yapılmış plugini var? Bak yukarda @NightCry belirtmiş.Doğrudur , Ama Bu Kadar Küçük Şeyler İçin Plugin Aramak Fazla Iyi Degildir. Skript Ile Kolayca Yapılıyor.
araştırdım ama bulamadımDoğrudur , Ama Bu Kadar Küçük Şeyler İçin Plugin Aramak Fazla Iyi Degildir. Skript Ile Kolayca Yapılıyor.
Seni her konuda görüyom.dSkript ile kolayca yapılıyor diyorsun. Zaten yapılmış plugini var? Bak yukarda @NightCry belirtmiş.
Aslında skript komutları çalıştırırken paket halindeki java komutlarını kullanıyor yazma olarak skript ile 3 satır yazarsın bu yağmur işlemini halledersin ama arkaplanda yine java satırları çalışır rain eventine ait yani bir fark yok ama kullanıcı için küçük çaplı işleri hızlı yazdırdığı için benim tavsiyem skript araman ama yok ben yağmur eventine bir sürü ek yapıcam diyorsan daha detaylı olduğu için plugin ara.Doğrudur , Ama Bu Kadar Küçük Şeyler İçin Plugin Aramak Fazla Iyi Degildir. Skript Ile Kolayca Yapılıyor.
Skript ile kolayca yapılıyor diyorsun. Zaten yapılmış plugini var? Bak yukarda @NightCry belirtmiş.
Aslında skript komutları çalıştırırken paket halindeki java komutlarını kullanıyor yazma olarak skript ile 3 satır yazarsın bu yağmur işlemini halledersin ama arkaplanda yine java satırları çalışır rain eventine ait yani bir fark yok ama kullanıcı için küçük çaplı işleri hızlı yazdırdığı için benim tavsiyem skript araman ama yok ben yağmur eventine bir sürü ek yapıcam diyorsan daha detaylı olduğu için plugin ara.
Sanki Skript Ile Yapılmamıs Gibi Konusuyorsunuz. Sadece Minecraft Oto Event Diye Arasanız Bile Bulabiliyorsunuz.
Zaten Konuda Otomatik Event Yapmayı Sormuş Başka Bir Şeyi Degil.
Ya ne alakasi var? Bir plugin kullanmaktansa , kisa kodlu bir skript kullanmayi tercih ederim.Sen şimdi skripti pluginden üstün mü görüyorsun?
Fakat skript kullanırken hem skript hem bunun eklentileri hemde senin yazdığın skript aynı anda çalışır. Bir plugin kullanırsan sadece senin pluginin. Üstelik skriptle yazdığın kod sunucu üzerinde javaya çevrilir ve bununda sunucuya yükü ağırdır. Bütün bunları göz önünde bulundurduktan sonra tekrar skript mi yoksa plugin mi düşün.Ya ne alakasi var? Bir plugin kullanmaktansa , kisa kodlu bir skript kullanmayi tercih ederim.
Hala skript diyorum , bir skript kullanmak icin skript pluginini yuklemem ama 5 - 6 skript kullanicaksam hepsine neden ayri ayri plugin kullanayim? Tabi ki tek skript yerine plugin kullanirim.Fakat skript kullanırken hem skript hem bunun eklentileri hemde senin yazdığın skript aynı anda çalışır. Bir plugin kullanırsan sadece senin pluginin. Üstelik skriptle yazdığın kod sunucu üzerinde javaya çevrilir ve bununda sunucuya yükü ağırdır. Bütün bunları göz önünde bulundurduktan sonra tekrar skript mi yoksa plugin mi düşün.