Otomatik Rain ve Maden eventi ayarlama

Berkantdağ1e

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi oto event nasıl yapılır yardımcı olursanız sevinirim şimdiden yardımcı olanlardan Allah razı olsun
skype berkantoyunda1

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım ;
İlk Önce Hemen Buraya Konu Açmana Gerek Yok.
Birazcık Araştır Mesala Minecraft Oto Event Diye Yazsan Bile Çıkıyor Skript Olarak Tabi.
Bunlar İçin Ayrı Pluginlere İhtiyaç Yok.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğrudur , Ama Bu Kadar Küçük Şeyler İçin Plugin Aramak Fazla Iyi Degildir. Skript Ile Kolayca Yapılıyor.
Aslında skript komutları çalıştırırken paket halindeki java komutlarını kullanıyor yazma olarak skript ile 3 satır yazarsın bu yağmur işlemini halledersin ama arkaplanda yine java satırları çalışır rain eventine ait yani bir fark yok ama kullanıcı için küçük çaplı işleri hızlı yazdırdığı için benim tavsiyem skript araman ama yok ben yağmur eventine bir sürü ek yapıcam diyorsan daha detaylı olduğu için plugin ara.

Zariarius

En iyi cevaplar
0
Skript ile kolayca yapılıyor diyorsun. Zaten yapılmış plugini var? Bak yukarda @NightCry belirtmiş.

Sanki Skript Ile Yapılmamıs Gibi Konusuyorsunuz. Sadece Minecraft Oto Event Diye Arasanız Bile Bulabiliyorsunuz.

Aslında skript komutları çalıştırırken paket halindeki java komutlarını kullanıyor yazma olarak skript ile 3 satır yazarsın bu yağmur işlemini halledersin ama arkaplanda yine java satırları çalışır rain eventine ait yani bir fark yok ama kullanıcı için küçük çaplı işleri hızlı yazdırdığı için benim tavsiyem skript araman ama yok ben yağmur eventine bir sürü ek yapıcam diyorsan daha detaylı olduğu için plugin ara.

Zaten Konuda Otomatik Event Yapmayı Sormuş Başka Bir Şeyi Degil.

jackopmackop

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hergün Düzenli Otomatik Event Yapımı
Merhaba arkadaşlar serverinizde herhangi bir yetkili olmasada her gün event yapılmasını anlatacağım.

Gerekli Pluginler
1)LetItRain indirmek için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2)Skript indirmek için

3)TCE indirmek için

Kurulum
İndirdiğiniz pluginleri minecraftbukkit>plugins klasörünün içine atın ve restart atın.

Yapılacak adımlar
1)
tıklayarak event skriptini indirin ve bu skritpi minecraftbukkit>plugins>Skript>scripts klasörünün içine atın, daha sonra /sk reload event yazın.
2) LetItRain plugininde koordinat ayarlamak için /rain add event yazın. (/warp event çektiğiniz noktaya yazıcaksınız)
3) Oyun içinden /tce hh:mm:ss raineventyap yazacaksınız. (örnek olarak her gün saat 18:00 da event olmasını istiyorum /tce 18:00:00 raineventyap yazacaksınız)

En son adımda ise TCE plugininde hangi saate hangi komut yazılacağıdır fakat bu saat farkı lokasyona göre değişiyor örnek olarak serveriniz
Türkiye lokasyonunda ise normal bilgisayar saatine göre yapabilirsiniz fakat Almanya lokasyonunu seçtiyseniz ayarlayacağınız saat 1 saat geri olmak zorunda yani
hergün saat 18:00'da event olsun istiyorsanız 1 saat geriden yani saat 17:00 olarak kaydetmeniz gerekmektedir.

alıntı iyi günler.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ya ne alakasi var? Bir plugin kullanmaktansa , kisa kodlu bir skript kullanmayi tercih ederim.
Fakat skript kullanırken hem skript hem bunun eklentileri hemde senin yazdığın skript aynı anda çalışır. Bir plugin kullanırsan sadece senin pluginin. Üstelik skriptle yazdığın kod sunucu üzerinde javaya çevrilir ve bununda sunucuya yükü ağırdır. Bütün bunları göz önünde bulundurduktan sonra tekrar skript mi yoksa plugin mi düşün.

Zariarius

En iyi cevaplar
0
Fakat skript kullanırken hem skript hem bunun eklentileri hemde senin yazdığın skript aynı anda çalışır. Bir plugin kullanırsan sadece senin pluginin. Üstelik skriptle yazdığın kod sunucu üzerinde javaya çevrilir ve bununda sunucuya yükü ağırdır. Bütün bunları göz önünde bulundurduktan sonra tekrar skript mi yoksa plugin mi düşün.
Hala skript diyorum , bir skript kullanmak icin skript pluginini yuklemem ama 5 - 6 skript kullanicaksam hepsine neden ayri ayri plugin kullanayim? Tabi ki tek skript yerine plugin kullanirim.

- Tartisma olacak gibi en iyisi uzatmamak.