otostart sistemi

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
aradaşlar axitrden sunucu aldın hg aççam ama remotetoolkit onlarda aktif edilmiyor bede baska plugin arıyorum yada konsola bir kod filan yazsam olmuormu acil ayrdım

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
RemoteToolKit Pluginini indirebilirsin.
ama ben bilmiyorum indirdiğin zaman ne yapıcalağını..

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oto start derken amacın nedir açıklarsan yardımcı olmaya çalışırım (sunucu kapanınca açmak falan mı yoksa belli bir şeyi aktif hale getirmek mi vs.)
L620 kullanıyor...

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oto start derken amacın nedir açıklarsan yardımcı olmaya çalışırım (sunucu kapanınca açmak falan mı yoksa belli bir şeyi aktif hale getirmek mi vs.)
L620 kullanıyor...
Ben Özetini Yapayım :)
Belirli Bir Plugin Tarafından Server Yenilenmek istiyor.
Fakat Yenilemek için gereken şey eksik olunca yenileme yarıda takılıyor.
Yarıdan Kasıt şu: 1. Aşama Durdurmak , 2. Aşama Başlatmak.
1. Aşamayı Tamamlıyor Fakat 2. Aşama Eksik bir Plugin Veya vb. Hatalardan Dolayı Yapılamıyor.
Bunun Sonucunda Server Kapalı Kalıyor. Ve Kendin Başlatmak Zorunda Kalıyorsun.

Son düzenleme:

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar konuda kafam kadar remote tool kit çalışmıo yazmısım izin vermio axitr jarı atılmıo sss

ByHsyn045

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş axiTR den server almasan dah iyi olabilirdi .Çünkü sana hazır konsol vermiyorlar .Şirket değiştirebilirsin.. Bunun dışında başka bir çözüm bilmiyorum.
Hazır konsol Vermiyorlarda bu ne peki ?
AxiTR panel tanıtımı Virus deyil Virus Total:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Burak Oyunda AxiTr Kullanıyor
Lütfen konuyu Baltalama

sadolaswegas

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım
Hazır konsol Vermiyorlarda bu ne peki ?
AxiTR panel tanıtımı Virus deyil Virus Total:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Burak Oyunda AxiTr Kullanıyor
Lütfen konuyu Baltalama
konuyu baltalamakla alakası yok.Zaten neyin ne olduğunu herkes biliyor ve ayrıca ben şu şirketi kullan diye bir şey demedim sadece konsol vermiyorlar yani her şey %1oo elinde değil anlatmak istediğim bu!!!!

ByHsyn045

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım

konuyu baltalamakla alakası yok.Zaten neyin ne olduğunu herkes biliyor ve ayrıca ben şu şirketi kullan diye bir şey demedim sadece konsol vermiyorlar yani her şey %1oo elinde değil anlatmak istediğim bu!!!!
ya ne konsol vermemsi işde sana konsol
Adam ne diye konu açmış sen ne diyosun :/

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş axiTR den server almasan dah iyi olabilirdi .Çünkü sana hazır konsol vermiyorlar .Şirket değiştirebilirsin.. Bunun dışında başka bir çözüm bilmiyorum.
panelde 40 tl para var s[DOUBLEPOST=1406122351,1406122231][/DOUBLEPOST]
ayrıca konsol veriolar sadece filezilladan craftbukkit server.propertiesi filan ayarlayamıon