bakkalmarket7
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
aradaşlar axitrden sunucu aldın hg aççam ama remotetoolkit onlarda aktif edilmiyor bede baska plugin arıyorum yada konsola bir kod filan yazsam olmuormu acil ayrdım
Ben Özetini YapayımOto start derken amacın nedir açıklarsan yardımcı olmaya çalışırım (sunucu kapanınca açmak falan mı yoksa belli bir şeyi aktif hale getirmek mi vs.)
L620 kullanıyor...
Onlara sor o zaman.arkadaşlar konuda kafam kadar remote tool kit çalışmıo yazmısım izin vermio axitr jarı atılmıo sss
Kardeş axiTR den server almasan dah iyi olabilirdi .Çünkü sana hazır konsol vermiyorlar .Şirket değiştirebilirsin.. Bunun dışında başka bir çözüm bilmiyorum.arkadaşlar konuda kafam kadar remote tool kit çalışmıo yazmısım izin vermio axitr jarı atılmıo sss
Kardeş axiTR den server almasan dah iyi olabilirdi .Çünkü sana hazır konsol vermiyorlar .Şirket değiştirebilirsin.. Bunun dışında başka bir çözüm bilmiyorum.
konuyu baltalamakla alakası yok.Zaten neyin ne olduğunu herkes biliyor ve ayrıca ben şu şirketi kullan diye bir şey demedim sadece konsol vermiyorlar yani her şey %1oo elinde değil anlatmak istediğim bu!!!!Hazır konsol Vermiyorlarda bu ne peki ?
AxiTR panel tanıtımı Virus deyil Virus Total:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Burak Oyunda AxiTr Kullanıyor
Lütfen konuyu Baltalama
ya ne konsol vermemsi işde sana konsolArkadaşım
konuyu baltalamakla alakası yok.Zaten neyin ne olduğunu herkes biliyor ve ayrıca ben şu şirketi kullan diye bir şey demedim sadece konsol vermiyorlar yani her şey %1oo elinde değil anlatmak istediğim bu!!!!
panelde 40 tl para var s[DOUBLEPOST=1406122351,1406122231][/DOUBLEPOST]Kardeş axiTR den server almasan dah iyi olabilirdi .Çünkü sana hazır konsol vermiyorlar .Şirket değiştirebilirsin.. Bunun dışında başka bir çözüm bilmiyorum.
ayrıca konsol veriolar sadece filezilladan craftbukkit server.propertiesi filan ayarlayamıonKardeş axiTR den server almasan dah iyi olabilirdi .Çünkü sana hazır konsol vermiyorlar .Şirket değiştirebilirsin.. Bunun dışında başka bir çözüm bilmiyorum.
bak sana Şöyle sölim AxiTR nini makinaları Bursada ve oyuncular bursaya ne kadar yakında serverler o kadar verimli olur!panelde 40 tl para var s