Ottoman Team Medieval Kale v3.0 Finish+Yeni yapimiz için alimlar devam ediyor.

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Build team kurmanız hata. Hiç yeteneğiniz yok. Dikdörtgen duvarlar faction serverlerde kaldı. İç mimari 1/10 puan veriyorum. Dış mimariye ise 1/10
Tasarımdan bahsetmiyorum bile. Hiç özen gösterilmemiş.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Build team kurmanız hata. Hiç yeteneğiniz yok. Dikdörtgen duvarlar faction serverlerde kaldı. İç mimari 1/10 puan veriyorum. Dış mimariye ise 1/10
Tasarımdan bahsetmiyorum bile. Hiç özen gösterilmemiş.

ula sen her konuda ne arıyon herkesi kötüle kötüle kötüle sen yap da biraz paylaş bari 1/10 luk kadar kötü bişi de diil ayrıca ben de güzel demiyorum ama abartma bunu herkes yapamaz ben sen yapamazsın demiyom ama hala dirt ev yapan var emeğe saygı duy kimseyi de böyle sert bil dille eleştirme ![DOUBLEPOST=1376987534,1376987461][/DOUBLEPOST]değirmen ne iş kalenin sarayı olcak yerde :D

cCcWarriorcCc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baya bi iyi yapılmış esere resmen 4x4 dirt ev gibi davranmak çok yanlış.Bence gayet iyi ama daha farklı şeylerde yapabilirler :)

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ula sen her konuda ne arıyon herkesi kötüle kötüle kötüle sen yap da biraz paylaş bari 1/10 luk kadar kötü bişi de diil ayrıca ben de güzel demiyorum ama abartma bunu herkes yapamaz ben sen yapamazsın demiyom ama hala dirt ev yapan var emeğe saygı duy kimseyi de böyle sert bil dille eleştirme ![DOUBLEPOST=1376987534,1376987461][/DOUBLEPOST]değirmen ne iş kalenin sarayı olcak yerde :sırıtmak:

Kardeşim eleştri yapan bir kişiliğe sahibim Yorumlarım kırıcı olabilir. Ama güzel bir yapı varsada Ona pozitif eleştri yaparım.[DOUBLEPOST=1377025744][/DOUBLEPOST]
Yuvarlak Duvar Mı Yapalım ??

Bak kale duvarlarını bende Kare veya dikdörtgen yaparım Ama ayrım noktaları ve Kale süslemelerinide unutmam. Siz sadece duvarı otutturmuşsunuz.

Bu bir örnek yukarıdaki resimde duvar süslemeleri ve Ayrımlarda kuleler var. Sizin yaptığınız hata Dikdrötgen bir duvar yapıp Dikdörtgenlerin köşelerine kule koymuşsunuz. Kuledede fazla süsleme yok zaten.

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kardeşim eleştri yapan bir kişiliğe sahibim Yorumlarım kırıcı olabilir. Ama güzel bir yapı varsada Ona pozitif eleştri yaparım.[DOUBLEPOST=1377025744][/DOUBLEPOST]

Bak kale duvarlarını bende Kare veya dikdörtgen yaparım Ama ayrım noktaları ve Kale süslemelerinide unutmam. Siz sadece duvarı otutturmuşsunuz.

Bu bir örnek yukarıdaki resimde duvar süslemeleri ve Ayrımlarda kuleler var. Sizin yaptığınız hata Dikdrötgen bir duvar yapıp Dikdörtgenlerin köşelerine kule koymuşsunuz. Kuledede fazla süsleme yok zaten.

İyide Ordakide Dikdörtgen Zaten[DOUBLEPOST=1377058344,1377058090][/DOUBLEPOST]Zaten Kırıcı Olmana Gerek Yok Hatayı Güzel Bir Şekildede Söyleyebilirsin

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok basit olmuş takım olarak rahat 5 dklik iş

Biraz daha özen gösterin hiç özen göstermemişsiniz.Yamukluk var ve çok küçük değil mi ?[DOUBLEPOST=1377075182,1377075144][/DOUBLEPOST]
İyide Ordakide Dikdörtgen Zaten[DOUBLEPOST=1377058344,1377058090][/DOUBLEPOST]Zaten Kırıcı Olmana Gerek Yok Hatayı Güzel Bir Şekildede Söyleyebilirsin
Beşgen :/