Outlast Part 5 up! Bu kez harbi tırstım :D

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk dakikada korkudan dondurarak izledim :D
ve 4.dakikada izlemeyi bıraktım :D oynayamadıgım için izlemekle yetiniorm
bide haunt memories die bi oyun var onuda öneririm. Daha oyna tuşuna basamasamda cok krkunç

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk dakikada korkudan dondurarak izledim :D
ve 4.dakikada izlemeyi bıraktım :D oynayamadıgım için izlemekle yetiniorm
bide haunt memories die bi oyun var onuda öneririm. Daha oyna tuşuna basamasamda cok krkunç
Elimde şu an çok fazla seri doluştu; HL: Black Mesa da upload oluyo. Amnesia'nın az bir partı kaldı custom story olduğu için ama o var, daha bitmemiş bir Outlast de var üstelik :D. Ama Haunted Memories de indirdim Amnesia'ya yorumunda görüp vaktim olur olmaz onu da oynayacağım merak etme :D.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Kanal tanıtımı yapıyorsun ... Oyun konsolu bölümünde oyunlar ile ilgili bilgi verilir yada bir konuda tartışılır. Minecraft TV bölümünde paylaşımlarını rahatça yapabilirsin.

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kanal tanıtımı yapıyorsun ... Oyun konsolu bölümünde oyunlar ile ilgili bilgi verilir yada bir konuda tartışılır. Minecraft TV bölümünde paylaşımlarını rahatça yapabilirsin.
Aslında kanal tanıtımından ziyade let's play paylaşıyorum. Evet Let's Play bölümü var dediğin kısımda ama 'sadece minecraft' gibi bir sınırlama olduğunu düşünüp ilk başlarda buradan paylaşmıştım.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Aslında kanal tanıtımından ziyade let's play paylaşıyorum. Evet Let's Play bölümü var dediğin kısımda ama 'sadece minecraft' gibi bir sınırlama olduğunu düşünüp ilk başlarda buradan paylaşmıştım.
Forum sadece minecraft ortamı için değil. Sohbette kadar açılan kolları var oralara koyabilirsin.

Miyooo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle oyunlar dışında seri yerine tek bölümlük videolar çekebileceğin oyunlar var :