Overwatch Karakterler

CreaxTR

Victory is only for those who believe him.
Mesajlar
132
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
113
Puanları
660
gamer.png

Gza2Q2.gif


Overwatch Karakterler

maxresdefault.jpg





Lucio - Support
Lucio takımın olmazsa olmaz oyuncularındandır. Takımınız için gerekli bir destek kahramanıdır.
Takımına verdiği aşırı hız ve sizi bir yandan da iyileştirirken birden de karşı takıma yaşattığı sıkıntılar Lucio'yu gerçek bir takım desteği yapıyor.


qbQDM3.png




Genji - Offense
Genji gerçekten özel bir hero çünkü sadece kendisine has bir özelliği var,
bu yeteneğin adı Swift Strike. Normalde de hızlı bir karakter olmasının yanında bu özelliğiyle bir rakibi
öldürürse yetenek tekrar aktif oluyor ve bekleme süresi dönemine girmiyor yetenek.
Bunun sayesinde Genji tüm düşmanları tek tek biçiyor.
Ayriyeten tüm uzak menzilli düşmanlarının korkulu rüyası olmuş bir herodur çünkü Kendisine doğru gelen tüm saldırılıarı istediği yöne doğru yansıtabiliyor.


qbQDM3.png




Winston - Tank
Winston kendine yakın olan tüm düşmanlara karşı çok güçlü bir tankdır. Çünkü elindeki Tesla Canon ile
kendine yakın olan tüm düşmanlara aynı anda hasar verebiliyor. Ve bazı diğer şampiyonlarda olduğu gibi kendisini rakibe tutturmasına GEREK YOK, rakibe doğru nişan almanız yeterli. Tesla Canon düşmana ulaşıyor ve bir miktar hasar veriyor. Son olarak sahip olduğu Jump Pack yeteneği ile mobilitesi en yüksek olan tank herolardan birisidir.


qbQDM3.png




Reinhardt - Tank
Tanklar arasında takımına en çok desteği sağlayan tanklardan birisidir. Kendisi ilerlerken bir yandan da takımıda ilerletiyor ve bu durum bazen rakibi çıldırtabiliyor. Reinhardt'ın açtığı kalkanın içinden düşmanları indirdikçe Reinhardt'ın ne denli önemli bir şampiyon olduğunu anlıyacaksınız.


qbQDM3.png




D.Va - Tank
Rakiplerini delirten, olur olmadık yerlerden rakiplerini öldüren, kocaman silahlarına ek olarak defans özelliklerine sahip gerçek bir tank. Bindiği Robotun zor patlaması patlasa bile kısa süre içinde yeniden geri gelmesi rakipleri üzen bir durum oluyor zaman zaman. Bölge ele geçirme operasyonlarında ise gayet başarılı
bir şampiyon


qbQDM3.png




Mercy - Support
Mercy Overwatch daki en popüler ve bir o kadarda efektif destek kahramanlarından birisi diyebiliriz.
Takım arkadaşlarını iyileştiren, güçlendiren öldüğünüzde tekrar diriltebilen(LoL deki zilean'ı hatırlattı :D)
Gayet başarılı bir şampiyon.
Takımınızın arksına geçerek onları iyileştirip güçlendirerek takımınıza yeterince destek olabilirsiniz tabii ki ölenleride canlandırmayı unutmayalım.


qbQDM3.png




Symmetra - Support
Symmetra ışınlama özelliğyle doğru ele geçtiği zaman gayet güzel işler yapabilen bir şampiyon.
Takım arkadaşlarınızı doğru pozisyonlara ışınlayarak gayet güzel işler yapabilirsiniz. Ayrıyeten bu özellikle ölen arkadaşlarınızı tekrar kısa bir sürede savaş alanına geri sokabilirsiniz. Vede sahip olduğu eşyaları kalkanı ve taret özelliğiyle birlikte gerçekten çok yönlü bir destek oluyor.


qbQDM3.png




Widowmaker - Defense
Overwatch'daki en iyi Nişancılardan birisidir kendisi. Güzel pozisyon alması çok önemli çünkü çok kolay eriyebilen bir şampiyon bu da Widowmaker in dezavantajı diyebiliriz. Devamlı olarak arksını kollaması gereken bir şampiyon.


qbQDM3.png




Zarya - Tank
Zarya sahip olduğu Partice ve Projected Barriers özelliğiyle kendi hasarını artırıyor. Bu özellikleri kullanınca
ona gelen hasarı emiyor ve emdiği hasarı tekrar geri yansıtarak rakiplerin dengesini bozabilen bir şampiyon,
buda Zaryanın alınmasında önemli bir etken.


qbQDM3.png




Tracer - Offense
Tracer rakibe sıkıntılı anlar yaşatabilen bir şampiyon. Biraz kırılgan bir şampiyon ama sahip olduğu
mobilitesi sayesinde biraz dikkatli oynandığı sürece rakiplerin korkulu rüyası olabilirsiniz, bunun için güzel pozisyonlar almanız gerekiyor. Kendisi biraz Bireysel bir şampiyondur eğer bireysel bir oyun tarzınız varsa
ve rakibi afallatacak yetenekte oynuyorsanız Tracer sizin için biçilmiş kaftan diyebiliriz.


qbQDM3.png




Bastion - Defense
Bastion bulunduğu yeri gizleyebildiği sürece gerçekten çok ölümcül bir karakter.
Saklandığı yerden bir anda çıkıp tüm rakipleri haritadan silebilecek güçte bir şampiyon, fakat eğer yeri belli olursa vay haline! bu yüzden Bastion oyuncuları sık sık yerini değiştirmeliler.
Bu lafı Kendisini taret e çevirdiğini varsayarak söylüyorum, Bastion la ayakta gezilmesi pek iyi olmuyor.


qbQDM3.png




Pharah - Offense
Pharah da Tracer kadar bilinen, sevilen bir şampiyon. Pharah da Tracer gibi bireysel olarak oynandığı zaman
takıma bütük katkılar sağlıyabilen rakibi zaman zaman çıldırtan güzel bir şampiyon hemde uçabiliyor!
Uçabilmesinin sayesinde de oynaması zevkli şampiyonlardan birisi.


qbQDM3.png




McCree - Offense
McCree aslında iyi ellerde çok güçlü bir şampiyon, fakat gerek mobilitesinin az olması gerekse oynanmasının
zor olması onu populeritesi düşük bir şampiyon haline getiriyor. Fakat McCree hakkında bilgiye sahipseniz karşınıza çıkan kişiyi sersemlettikten sonra size o 6 mermi yetiyor da artıyor bile. Ama o 6 mermiyi birden kaçırırsanız vah halinize!


qbQDM3.png




Reaper - Offense
Reaper menzili az olan bir pusu şampiyonu. Adeta karşınıza ölüm olarak geliyor, rakiplerinin arasına girip yargısını dağıtıyor ve hadi eyvallah deyip aralarından çıkıyor. Ama oynanması biraz zor fakat Reaper iyi ellere geçerse rakip için gerçekten sıkıntılı bir maç oluyor.


qbQDM3.png




Soldier 76 - Offense
Eğer maçınızda birisi Soldier 76 almışsa Büyük olasılıkla bu kişi oyuna yeni başlamıştır çünkü Soldier 76
oynanması gerçekten kolay bir şampiyon ama bireysel bir şampiyon olmasını dışında gerçekten gayet fazla iş yapan bir şampiyon. Çatışmalarda gayet güzel işler başarabilen bir şampiyon ve takıma sağladığı can desteğide rakibe sıkıntılı anlar yaşatabiliyor hele ki ultimate yeteneğinide açarsa istediği yere sıksa bile o mermilerin düşmanlara gitmesi gerçekten can sıkabiliyor.


qbQDM3.png




Zenyatta - Support
Zenyatta'nın sahip olduğu kürelerin bir kullanma uzaklığı yoktur ve de görebildiği tüm arkadaşlarına isterlerse mapin diğer ucunda olsunlar onlara anında yardım edebilen bir şampiypondur. Üzerine koyduğu küre takım arkadaşı tarafından haritanın istediği yerinde kullanılabilir. Kürenin o kişiden gitmesinin tek yoluda o kişinin öldürülmesidir


qbQDM3.png




Roadhog - Tank
Roadhog Overwatch aleminin en şişko şampiyonlarından birisidir, ve tarzı herkes tarafıdan sevilen sempatik bir şampiyondur. Fakat oynamasıda bir o kadar zor bir şampiyondur Çünkü eğer kombosunu tutturamazsa pek bir işlevi yokdur. Kombosunu tutturması geröekten zordur ilk olarak rakibi yakalayıp kendine doğru çekip sonrada pompalıyla düşmana ateş etmesi gerekiyor aslında anlatınca kolay geliyor ama dış etmenlerde olaya dahil olunca komnosunu yapmak bir hayli zor.


qbQDM3.png




Torbjörn - Defense
Torbjörn ün görevi savaş alanında sahip olduğu taretleri inşa etmek ve onları tamir etmek. Torbjörn ü alıp savaşın ortasına koyarsanız yapabileceğiniz hiçbirşey yok. Birde takımına ve kendisine verdiği zırhla birlikte taretlerini koruyarak savaşın seyrini değiştirebilecek bir şampiyon. Fakat oynaması anlatıldığı gibi kolay değil boyna taretlerle ilgilenmesi gerekiyor taret kırılırsa tekrar yapmalı veya onarmalı. Ve taretler ıskalamıyor gördüklerini vuruyorlar bu da düşmanlara sıkıntılı anlar yaşatabiliyor.


qbQDM3.png




Hanzo – Defense
Hanzo oyundaki en iyi suikastçilerden birisidir. Fakat oynamasıda bir o kadar zordur Attığı okları tutturması
düşünüldüğü kadar kolay bir iş değildir ve de yayı germesini beklemeniz gibi etmenlerde vardır bu yüzden iyi ellerde güzel pozisyon alarak oynanırsa gerçekten rakipleri bir bir indirebilir. Attığı okların bir menzili vardır bu yüzden iyi pozisyon almak önemlidir.


qbQDM3.png




Junkrat - Defense
Junkrat oynaması zor Joker'e benzeyen bir şampiyondur oynamasının zor olmasının sebebi ultimate yeteneğini haricinde işe yarar pek bir skili yokdur ve attığınız bombalarıda düzgün kullanamazsanız yapabileceğiniz pek bir şey yoktur fakat bir tankla beraber oynayarak bombalarını güzelce kullanabilirse ölümcül bir karaktere dönüşebilir.


qbQDM3.png




Mei - Defense
Mei birlikte oynanması gereken bir karakter bir örnek vermek gerekirse bir rakibi dondurmak istediğinzde yapmanız gerekenler zaman alıyor. Mesela 5-6 saniye boyunca rakibe buz sıkmanız gerekmekte ki donabilsin
Neden birlikte oynanması gerekiyor diye soruyorsanız Mei dondurma işlemini yaparken Tracer gibi bir karakter gelip onu kesebilir diyelimki donana kadar kesemedi 5-6 saniye sonra donacağı için ölmemesi içten bile değil.
Ayrıca Mei kendisini buza hapsedip kendi canını yenileyebilme özelliğinde de sahip (LoL'deki Lissandra gibi :D)
Yani belirli bir süre boyunca tank görevi bile yapabiliyor, Ultimate özelliği ise rakibi cidden delirtecek düzeyde çünkü Mei ultimate özelliğini kullandığı zaman kullandığı alandaki herkezi donduruyor ve açık hedef yapıyor.

Gza2Q2.gif


Overwatch Karakterler başlıklı konumun sonuna geldik, okuyan herkese selamlar yolluyorum! :durt:
 


Matsuri1230

Zombi Katili
Mesajlar
190
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
40
Puanları
90
Emek verilerek yapılmış bir konu başarılar ...
 

CreaxTR

Victory is only for those who believe him.
Mesajlar
132
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
113
Puanları
660
Teşekkürler.
 

Üst