OVH Oyun Sunucusu Olmayan Sunuculara Minecraft Sunucusu Kurmak ?

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ! :)
Bu gün sizlere bir sorum olacak.
Bazı hostinglerde OVH sunucular ucuz ancak minecraft sunucuları ise pahalı.
Bunu düşünürken aklıma bir soru takıldı ''Acaba OVH sunuculara minecraft kurabilir miyim ?''
Evet arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum OVH oyun sunucusu olmayan sunuculara minecraft sunucusu kurabilir miyim ?
İyi günler dilerim ve konumu okuduğunuz için ayrıyetten teşekkürlerimi sunarım :)

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam bilgim yok ama belki doğru bir şey diyorumdur localhostta nasıl server kurduysan orayada aynısını kuruyorsun.

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam bilgim yok ama belki doğru bir şey diyorumdur localhostta nasıl server kurduysan orayada aynısını kuruyorsun.
benim de bilgim yok ama bi ara Windows bir vds almıstım ve ona Uzak Masaüstü Bağlantısı adlı programdan bağlanıyordum. o da baska bir pc gibiydi ve dedigin gibi localhost gibi kuruyordum.

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
Ovh vds sunucu sağlayabiliriz. Dediğiniz şekilde minecraft veyahut başka oyunların sunucusunu bilgisayarınızda kurduğunuz şekilde kurabilirsiniz.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
1.si oyun sunucuları i7 türevi, inan 2 gün hiç sunucuyu resetlemezsen takoz gibi çalışmaya başlıyor.
2.si aşırı pahalı oyun sunucuları ovh ve sys nin
3.sü ve en önemliside gaza gelip direk en kaliteli sunucuyu alma, sen önce bir 16 gb E3 işlemcili bir SYS sunucusuyla ufaktan başla, sonra büyütürsün şirketi..

Oyun sunucusu her makinaya kurarsın, oyun sunucusu olmak zorunda değil , vmware kur ve sanallaştır. Linux bilmiyorsan kur windows üstüne sanallaştırıp. Ondan sonra javayı kur ve sunucunu baslat, bukdr...

TheAdvencedChrome

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Cevabı oldukça basit web hostingler de çok küçük boyutlarda ram kullanılmakta fakat minecraft sunucularında ise onun 10-100 katı daha fazla ram kullanılmakta 10 tl lik bir web hosting alırsın 12-15 mb ram hatta daha azdır fakat 10 tl ye minecraft sunucusu alırsın 1-2 gb ram olur.Ve sorunuzun asıl amacına gelelim normal bilgisayarınıza kurmuş gibi kuruyorsunuz çünkü oda bir bilgisayar :D
Not:Web hostinglerde fiyatın yüksek olma nedeni eklentiler ve hizmettir.Minecraft ile web hosting satan şirketler arasında çalışan farkı büyüktür.Minecraft sunucusunu 10 yaşındaki biri açabilir çözüm üretetebilir fakat web hosting i herkes kuaramaz ve çözüm üretemez.