Anime Owari no Seraph Tecrübelerim

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
Mesajlar
969
En iyi cevaplar
21
Beğeniler
1,469
Puanları
2,680

Owari no Seraph
İki gün önce bir çılgınlık(!) yapıp anime izlemeye karar verdim. Animeler, normalde çok mesafeli durduğum bir içerik olsa da bir süredir izleyecek bir şey bulamadığım için bana alternatif olur, diye düşündüm. Fakat daha fazlası oldu, resmen hayran kaldım. Bu konuyu açma sebebim ise benim gibi anime izlemeye yeni başlayanlar için tecrübelerimi aktarmak istedim.

Animeler bildiğim ve biraz olsun öğrendiğim kadarıyla hikaye kurgusuna çok önem veriyor. Ben de bu işi yapmama rağmen animelerin bu tarafı hiç beni çekmemişti. Ama şimdi anlıyorum ne kadar kaliteli olduklarını.

Birkaç dostumdan aldığım öneriler doğrultusunda dün animemi açıp bilgisayarın başına oturdum. İlk animem Owari no Seraph(Sonun Meleği) oldu. İlk bölümünü çok eskiden izlemiş olsam da tekrar aynı heyecanı verdi. Karakterlere bağlandım ve benimsedim. En beğendiğim yanı da bizim bilmediğimiz, arka planda olan olaylardı. Ana karaktere etki eden yan karakterler, işleri bizden gizliyordu ve bu çok hoşuma gitti. İlk bölümünü bitirdikten sonra yanıma çerez alıp ikinci bölüme başladım. İkinci bölüm de gayet iyidi ve evrene daha sıkı bağlanmamı sağladı. Daha sonrası ise çorap söküğü gibi geldi. İzledikçe izledim ve tek oturuşta tüm sezonu bitirmiştim. İkinci sezona başlayacağım fakat öncesinde bir anime daha izledim, onu da diğer konuda sizlerle paylaşacağım.

Animelerden uzak durma sebebimi az çok anlamıştım. Karakterler aşırı havalı olmaya çalışıyor ve aralarında diyaloglar sürekli atışıyor gibi gösteriliyordu fakat bunu aştım. Artık onlara takılmıyorum, bazen zevk bile alıyorum. Karakterin zihnini anladığınızda diyalogları da çözebiliyorsunuz.

Owari no Seraph, ilk animem olduğu için hep aklımda kalacak ve tekrar tekrar açıp izleyeceğim. İkinci sezonu için daha çok umutlarım var ki zaten ilk bölümünü akşam izlemiştim. Benim için Owari no Seraph 10 üzerinden 7lik bir performans gösterdi. Üç puanı da diyaloglardan ve karakterlerin fazla havalı olmasından kırdım.

İkinci izlediğim(bugün başladığım) anime ise DxD High School
(sapık değilim). O da şu ana kadar iyi gidiyor. Sezon finaline son iki, üç bölüm kaldı. Akşama da onun konusunu açabilirim.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi forumlar dilerim!
 


_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
Mesajlar
1,025
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
259
Puanları
750
Ruh hali
Anakarakterlerin FELAKET DERECEDE op olmadığı/Daha çok eylendirmeye focuslanan birkaç anime söyleyim.
JoJo Blizzare Adventrue. Ama sezon 4 e kadar.
1. Üzücü.
2. Bazen komedi bazen aksiyon.
3. Joseph zaten komedisyen. engrish 100.
4. Daha çok aksiyon az komedi.
Lets kill de hooo .... xd

Sezon 5 i sorma bile. JOJOluktan çıktı. Karakterler eylenceli deyil. Daha çok aksiyon.
Ama bu 4 sezonu seveceğindene eminim.
2. One Punch man. Komedi. 2 Sezonu var... Fakat her bölümünde gülmen LAZIM. Baya eylenceli izlemesi. Karakterin havasıda var... Beyinsiz bir duruşu var... Baya güzel. Aşk vb bulunmuyor bu her 2 animedede. Fakat JoJo biraz gözüne garip gelebilir... Homo diyelim. O şekilde bi garip bakabilirsin fakat öyle deyildir. Aksiyon/Komedi animesidir. FAKAT sezon 5 e kadar. Sezon 5 de gerçekten öyle gösteriyor -BENCE. AMA Malesef sezon 5 de komedi yanı unutulmuş.
 

Aqua_Collar

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
13
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
6
Puanları
90
Ruh hali
buna anime diosan bleach,one piece,dragon ball, baki izle
Benim gibi kısa anime sevenler için güzel bir anime. Bu animeler gerçekten animelerin babası, atası. Ama benim gibi kısa anime sevenlerin ilgilerini bunlar daha az çekiyor. Tek haklı bulmadığım konu hepsi birer anime. Yoksa gerçekten haklısın.
 

Aqua_Collar

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
13
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
6
Puanları
90
Ruh hali
Gerçekten güzel bir animeydi. Yeni sezonu 2021'de gelecek diye biliyorum. Şahsen yeni sezonunu ben de bekliyorum. Shinya favori karakterim. <3
 

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
Mesajlar
1,025
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
259
Puanları
750
Ruh hali
Bir jaka yapmak istedim...
Majima is best waifu.
Kiryu-Chan!
 

Üst