OxCraft | Survival Skripter Alımı [Konu İcerde]

• Konuyu başlatan KingCaganTR
  • Başlangıç tarihi
K

KingCaganTR

Ziyaretçi
Oncelikle Merhaba Arkadaslar:

Yakında veya 1,2 hafta Sonra OxCraft Survival Serverimizi Acıcaz.. Buildlerimiz Tamamlanmıstır Fakat Tek Sorunumuz Skripter Lazım
Eger Skripterde Uzmanım Diyorsan Skype Yazman Yeterli Katılım Sartları Skypeden Konusucagız Simdilik Gorusmek Üzere K.G

K

KingCaganTR

Ziyaretçi
ARKADASLAR İHANET UGRADIM LÜTFEN ALIMA KATILMAYIN...

Wittchen

Can verdiğin bayrağın tabutuna sarılmış...
En iyi cevaplar
0
ARKADASLAR İHANET UGRADIM LÜTFEN ALIMA KATILMAYIN...
Ortak olduğun insanları iyi seçmeni veya kendi bütçenle sunucu kurmanı öneririm.Eğer ihanete uğramasaydın zamanla anlaşma sorununuz olacaktır ve bu iş gitgide kötüye gidecektir bu işin baştan bitmesi iyi olmuş benim görüşümce. Paranızı kaptırdıysanız geçmiş olsun.

K

KingCaganTR

Ziyaretçi
Ortak olduğun insanları iyi seçmeni veya kendi bütçenle sunucu kurmanı öneririm.Eğer ihanete uğramasaydın zamanla anlaşma sorununuz olacaktır ve bu iş gitgide kötüye gidecektir bu işin baştan bitmesi iyi olmuş benim görüşümce. Paranızı kaptırdıysanız geçmiş olsun.
Haklısın Fakat Para Yatırmadım Böle Olacagını Biliyorum bide Türkiye Halkı Ne Beklersinizki Adam Akıllı Adam Bulmak Zorlastı Artık

Wittchen

Can verdiğin bayrağın tabutuna sarılmış...
En iyi cevaplar
0
Haklısın Fakat Para Yatırmadım Böle Olacagını Biliyorum bide Türkiye Halkı Ne Beklersinizki Adam Akıllı Adam Bulmak Zorlastı Artık
Dediğin doğru fakat "Türkiye Halkı Ne Beklersinizki" demen biraz ülkeyi kötülemek gibi olmuş :/