AksuCraft
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Yorumunuz için teşekkür ederizSunucu herhalde yeni açılmış yeni açılmasına rağmen güzel bi sunucu birkaç mini eksikler var onun haricinde efsane bi sunucu chat resmen akıyor rehberler ilgileniyor ve Haritada Traktör var abi ya gelin birlikde oynayalım
Sunucuda oynayarak sunucunun iyi olduğunu anlayabilirsinizMap muhteşem
Sistemler orta düzeyde
Sunucu tasarımı kötü
Gelistirilirse tutacak sunuculardan biri başarılar
Yorumunuz için teşekkür ederizKonu tasarimi geliştirelbilir ama genede güzel mütevazi
sistemler güzel birkaçtanesi konuya yazılmış ama oyunda bol bol sistem var en sevdiğim ama bu sunucu tutar abi daha dün açılmış
BAŞARILAR AKSUCRAFT
Yorumunuz için teşekkür ederizSunucuyu beğendim güzel bi sunucu yetkilileri ilgili yeni açılması rağmen efsanevi bi sunucu gelin arkadaşlar birlikde oynayalım sunucuda
Yorumunuz için teşekkür ederiz yakın bir zamanda konu tasarımını değiştireyeceğizharita güzel olmuş
konu tasarımı orta diyelim ama zamanla gelişir
sunucuda güzel olmuş yeni açılmasına rağmen güzel
tutacak bi sunucu
sunucuya on üzerinden 8 veriyorum 8/10
Yorumunuz için teşekkür ederiz 1-2 gün sonra item eritmeyi iyice geliştireceğiz ekipmanlara ve diğer itemler içinde geçerli olacakSkyBlock sunucusu beğendi en güzeli ise item eritme olmuş mob trap yapıyorsun ordaki itemleri fırına koyuyon sana ana maddelerini veriyor efsane olmuş başarılar güzel sunucu bi girin bakın
Yorumunuz için teşekkür ederiz10 numara server gelmeyen pişman olur
Yorumunuz için teşekkür ederiz inşallah en köklü sunuculardan biri olacağızSunucunun tutacağı acilsindan belliydi ve tuttuda Türkiye'nin en köklü sw lerinden biri olmanız dilegiyle
Yorumun için teşekkür ederim en büyük iddialarımzdan biri ise oyunculara 7/24 destek vermekdiradminler çok ilgili çok sevdm sunucuyu muazzam miss
Yorumun için teşekkür ederim EnesKonu tasarımı güzel, sunucuda rehber olarak güzel bir sunucu. İlerleyen zamanlarda güncellemeler, eksiklikler giderileceğini düşünüyorum. Oyuncuların isteklerinede bakıyorlarlar. Başarılar ve Başarıların devamını dilerim.