OYNA.ERENCEYLAN.COM | PİXELMON TÜRK | Modlu Survival | En iyi Pokémon Eğitmeni Olmaya Var Mısın ?

PixelmonTurkServeri

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
oyna.erenceylan.com
Oyun Sürümü
1.12.2
Sunucu Slotu
SINIR YOK
Sunucu Türü
Survival, Pixelmon, Modlu Survival, Pixelmon Türk Serveri
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Discord sunucumuza girmek için discord bağlantısının sonuna /KjN4PXD ekleyiniz.

SUNUCUMUZ CRACKLİDİR

Son düzenleme:

xLutz

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Güzel samimi bir sunucu adminler falan ilgileniyorlar herkes birbirine yardımcı oluyor aile ortamı var

_Fenris_

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ben bu server ın oyuncusuyum ve gayet de keyif alıyorum oynarken herkese tavsiye ederim şimdiden iyi eğlenceler

Abilty

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gördüğüm en düzgün Türk Pixelmon Sunucusu diyebilirim turnuvalar olsun eventler olsun herşeyiyle güzel bir sunucu.

Veysell17

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0

SUNUCUMUZ CRACKLİDİR
Burasi bir pixelmon server yani herkezin yeni seyler keşfetip iyuncularla kapisip kendini guçlendirerek birinci ilmak icin calisicagi bir server

kingoglu

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Efendim yaklaşık bu serverda 2. gen-3gen arasında katıldım ve uzun zamandır oynuyorum. Bulundurduğu insanlar olsun, eventleri olsun en iyi pixelmon serverlerinden biridir diyebilirim. Eğer Türkçe bir Pixelmon serveri arıyorsanız sizi de aramızda görmekten memnun olacağımızı ve oyunun başında eğer ben bulunuyorsam yardımcı olmaya çalışacağımızı belirtmek isterim.

Bl6

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Diğer Serverlere Benzemiyor Kessinlikle Pay To Win Değil Ben Para Yatırmadan 1 Kez Sampiyon oldum Kesinlikle Tavsiye Ederim.

PixelmonTurkServeri

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gördüğüm en düzgün Türk Pixelmon Sunucusu diyebilirim turnuvalar olsun eventler olsun herşeyiyle güzel bir sunucu.
Efendim yaklaşık bu serverda 2. gen-3gen arasında katıldım ve uzun zamandır oynuyorum. Bulundurduğu insanlar olsun, eventleri olsun en iyi pixelmon serverlerinden biridir diyebilirim. Eğer Türkçe bir Pixelmon serveri arıyorsanız sizi de aramızda görmekten memnun olacağımızı ve oyunun başında eğer ben bulunuyorsam yardımcı olmaya çalışacağımızı belirtmek isterim.
Arkadaşlar Diğer Serverlere Benzemiyor Kessinlikle Pay To Win Değil Ben Para Yatırmadan 1 Kez Sampiyon oldum Kesinlikle Tavsiye Ederim.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Sunucuda para ile alacağınız her şeyi normalde de kazanabiliyorsunuz. Tabi para ile aldığınızda bu işlem hızlanmış oluyor.

MaxiMumGrubO

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu Harika Zaman Geçirmek Ve Eğlenmek için bire bir Katılıp Oynamanızı Öneririm Pixelmon Sunucusu Ariyorsanız Hemen Katılın Güzel Chat Ortamı Ve İlgili Yetkilileri Var

Taylan10

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0

SUNUCUMUZ CRACKLİDİR
Türkiye'de oynayabileceğiniz en başarılı Pixelmon Serveri bunun yanında arkadaşlarınızla beraber samimi bir ortamda oyun oynama keyfi.

iAtaWinnerYT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İlk defa burda pixelmon oynadım.Ama sağolsunlar rehberlerden,diğer oyunculara kadar herkes ilgilendi.Bu karantina günlerinde de eğlendiren nadir pixelmon sw'lerinden.