OzanDemirTohumluk
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucu 4 dakika içerisinde aktifSunucuya girmeye çalışıyorum 2 gündük bakımda gösteriyor
Kısacası "Sunucunda oynamam fakat yetki için gelirim" in çevirisi. Ona bakılırsa bende Amerikada okuyorum vb diyip ip adresinden anlaşılabilirim. Hem şöyle bir şey var... Yetki için gelmek şuanki en alçaklıklardan biridir. Yani adam oynamak için açmış.. Sana yetki vermek için deyil (ALINMA. ben sadece yetki gelen herkes için diyorum. Bu sadece uyarı gibi düşün.).Merhaba Ben Fatih 13 yaşındayım Londrada Okuyorum Memleketim Konya Uzun Zamandır Yetkili Olmak için SyBlock Sunucusu arıyorum lütfen benimle iltibata geçin Discordum OnlyFatih_#4537![]()
Yorumun için teşekkür ederiz. Gece bakımları ile bu sorunları ortadan kaldırmayı planlıyorum. Tek başıma çıktım bu yola bundan dolayı birazcık çok yük biniyor üzerime teşekkür ederim yine de.Kısacası "Sunucunda oynamam fakat yetki için gelirim" in çevirisi. Ona bakılırsa bende Amerikada okuyorum vb diyip ip adresinden anlaşılabilirim. Hem şöyle bir şey var... Yetki için gelmek şuanki en alçaklıklardan biridir. Yani adam oynamak için açmış.. Sana yetki vermek için deyil (ALINMA. ben sadece yetki gelen herkes için diyorum. Bu sadece uyarı gibi düşün.).
Neyse... Yetkili olmak istiyorsan Yetkili olmak istiyorum diye bi konu yeri var. Ordan aç. Üstelik eğer adamcağız isterse istediği zaman yetkili arıyoruz diyebilir.
+Server hakkında : Server pek emek deyil. Kısa sürede 100k kasabiliyorsunuz. Envoyda dikkat edin... Spawnda er meydanı denen tamamıyla shaderlilere karşı bir yer yapılmış. Shadferiniz açıkken pek holo gözükmüyor. Dikkatli olun.
Teşekkürler. Umarım ER Meydanına holodan başka tabela uyarıları da koyarsınız.. 33 Level gidince insan beziyor yani.Yorumun için teşekkür ederiz. Gece bakımları ile bu sorunları ortadan kaldırmayı planlıyorum. Tek başıma çıktım bu yola bundan dolayı birazcık çok yük biniyor üzerime teşekkür ederim yine de.