oyna.HonorCraft.pw > Emek Skyblock < > Minyonlar, gezgin, seviyeli ürünler, çiftçi <

OzanDemirTohumluk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
oyna.honorcraft.pw
Oyun Sürümü
1.8 - 1.16.2
Sunucu Slotu
1000
Sunucu Türü
Emek Skyblock
1.jpg
2.jpg
3.jpg
unknown-314.png
EYjWV7kWoAAT7li-1.jpeg
11a4e89906174fad0881eeeb0e6742943bb9a676.jpeg
HonorCraft_Discord_Banner-1.png

Ekli dosyalar

• unknown-185.png
    unknown-185.png
    739.5 KB · Görüntüleme: 151
Son düzenleme:

AllOfTheMine

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu Eski Zamanlarda Açılmıştı O zamanda Güzeldi şimdide Güzel İnşallah Oyuncu Toplaya bilir ve ayakta Kalabilirsiniz
Öbür Yönden Sunucunuz Gayet Güzel Ve
Emek Harcanmış bir Server Olduğunu Düşünüyorum Ve Başarılarınız Devamını Dilerim
:kalp:.AllOfTheMine.:kalp:

Fatihberke

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ben Fatih 13 yaşındayım Londrada Okuyorum Memleketim Konya Uzun Zamandır Yetkili Olmak için SyBlock Sunucusu arıyorum lütfen benimle iltibata geçin Discordum OnlyFatih_#4537 :)

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Merhaba Ben Fatih 13 yaşındayım Londrada Okuyorum Memleketim Konya Uzun Zamandır Yetkili Olmak için SyBlock Sunucusu arıyorum lütfen benimle iltibata geçin Discordum OnlyFatih_#4537 :)
Kısacası "Sunucunda oynamam fakat yetki için gelirim" in çevirisi. Ona bakılırsa bende Amerikada okuyorum vb diyip ip adresinden anlaşılabilirim. Hem şöyle bir şey var... Yetki için gelmek şuanki en alçaklıklardan biridir. Yani adam oynamak için açmış.. Sana yetki vermek için deyil (ALINMA. ben sadece yetki gelen herkes için diyorum. Bu sadece uyarı gibi düşün.).
Neyse... Yetkili olmak istiyorsan Yetkili olmak istiyorum diye bi konu yeri var. Ordan aç. Üstelik eğer adamcağız isterse istediği zaman yetkili arıyoruz diyebilir.
+Server hakkında : Server pek emek deyil. Kısa sürede 100k kasabiliyorsunuz. Envoyda dikkat edin... Spawnda er meydanı denen tamamıyla shaderlilere karşı bir yer yapılmış. Shadferiniz açıkken pek holo gözükmüyor. Dikkatli olun.

OzanDemirTohumluk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kısacası "Sunucunda oynamam fakat yetki için gelirim" in çevirisi. Ona bakılırsa bende Amerikada okuyorum vb diyip ip adresinden anlaşılabilirim. Hem şöyle bir şey var... Yetki için gelmek şuanki en alçaklıklardan biridir. Yani adam oynamak için açmış.. Sana yetki vermek için deyil (ALINMA. ben sadece yetki gelen herkes için diyorum. Bu sadece uyarı gibi düşün.).
Neyse... Yetkili olmak istiyorsan Yetkili olmak istiyorum diye bi konu yeri var. Ordan aç. Üstelik eğer adamcağız isterse istediği zaman yetkili arıyoruz diyebilir.
+Server hakkında : Server pek emek deyil. Kısa sürede 100k kasabiliyorsunuz. Envoyda dikkat edin... Spawnda er meydanı denen tamamıyla shaderlilere karşı bir yer yapılmış. Shadferiniz açıkken pek holo gözükmüyor. Dikkatli olun.
Yorumun için teşekkür ederiz. Gece bakımları ile bu sorunları ortadan kaldırmayı planlıyorum. Tek başıma çıktım bu yola bundan dolayı birazcık çok yük biniyor üzerime teşekkür ederim yine de.

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Yorumun için teşekkür ederiz. Gece bakımları ile bu sorunları ortadan kaldırmayı planlıyorum. Tek başıma çıktım bu yola bundan dolayı birazcık çok yük biniyor üzerime teşekkür ederim yine de.
Teşekkürler. Umarım ER Meydanına holodan başka tabela uyarıları da koyarsınız.. 33 Level gidince insan beziyor yani.

OzanDemirTohumluk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bungee makinesi taşındı. Flood saldırıları engellendi performans %100 arttırıldı. Emeklerinin gitmeyeceği bir sunucu arıyorsan aramıza katıl!