oyna.KRALCraft.net Rezilliği!

Vienicome

Hayalet Avcısı
Mesajlar
2,646
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
5,172
Puanları
6,640
@SahkaaN ben kralcraft dan kabakfaresi evimizi yağmaladılar

klan kurmuştuk yemek yedim geldim. sora bakıyorum klan evimizi yağmaladılar (Gmflame, matt_n, kolera46) evimizde birsürü tnt patlattılar tamir etsem yine yıkacaklardı bide bikaç tane ss aldım: (evi yağmalama anları)







hepsi bu kadar işte sahkaan banlar mısın bunları

onlar klan kurmuşlardı 5 kişilerid bende uzakta klan kurdum 6 kişiydik sonra gmflame bizi kıskandı adamlarını çağırıp klan evimizi yağmalamaya başladılar bende onların evini bulacaktım bir türlü bulamadım onlar nasıl buldularsa eve (redstoneler plateler tnt o biçim) tuzak kurdular sonra tnt sayesinde öldüm eşyalarımı çaldılar vermediler evi hepten sömürdüler geriye kalanlar ise private atılmış sandıklar ve kapılar oldu bende yola çıktım bana hava attılar (bulamazsınki filan dediler) bende o yüyürken (belki eve gider) diye onu takip ettim beni arkasında görünce /home kullandı kabilemiz 2/6 idi korumaya yetmedi bu kadar


(] ADMIN SERVERE CLAIM SISTEMI EKLE BU OLAYLAR BIDAHA YAŞANMASIN [)
Böyle şeylere alışık değilsen peaceiful'da x.r.a.y aç ne diyem sana başka.
 

DeathUndead

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
19
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
6
Puanları
0
Ben sizi neden kıskanayım? Bizim takımda ender dragon yumurtası ve fener var. Eskiden diyordun Gmflame beni evine al yoksa *Küfür* . Ondan daha da eskide Gmflame evini bulucam gör bak diyordun. Bulursam evinden eser kalmayacak diyordun. İşte bu da intikamımız. Matt_n'yi evine kendin aldın. Almasaydın.
 

Üst