Oynadığım oynda mı sorun var??

Drenz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Team extreme in minecraft 1.7.4 ü var ama oynda blaze canavarı yok .nethere de gittim yok abi onun modu falan mı var. forge da var.
Bir de en iyi minecraft sürümü nedir?
Mod kullanmalı mıyım kullanırsam en güzeli hangisi ?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
Oyunda biraz da acemiyim

Son düzenleme:

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Blaze Nether'in her yerinde bulunmaz sadece Nether Castle'larda bulunur. Oralara da baktınız mı?

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Team extreme in minecraft 1.7.4 ü var ama oynda blaze canavarı yok .nethere de gittim yok abi onun modu falan mı var. forge da var.
Bir de en iyi minecraft sürümü nedir?
Mod kullanmalı mıyım kullanırsam en güzeli hangisi ?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
Oyunda biraz da acemiyim

1.Cevap : Blazler nether fortress lerde bulunurlar genelde spawnerları vardır oralarda spawn olurlar.

2.Cevap : Bence en güzel sürüm en güncel olandır.

3.Cevap : Eğer serverlerde gezineceksen Optifine , Shader ve Reis Minimap kullanbilirsin.Kendin mod paketi oluşturmak istemiyorum diyorsan FTB , Tecnic , Karakal gibi bir sürü launcher , mod paketleri var.

Bu kadar :)

Drenz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
cehennemde gez gez bulamadım bi de survival kapıyı bulamazsam diye çok gitmedim onun çözümü var mı yeni kapı mı yapsam uzak bi yerde ??
ftb denemedim ama technic launcherda bi tanesini indirdim indirme bitti hiçbir şey olmadı onları da denemek istiyorumm?
biraz fazla soruyorum ama intenetten baka baka bıktım yardımlarınızı bekliyorum

PxJasius

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
cehennemde gez gez bulamadım bi de survival kapıyı bulamazsam diye çok gitmedim onun çözümü var mı yeni kapı mı yapsam uzak bi yerde ??
ftb denemedim ama technic launcherda bi tanesini indirdim indirme bitti hiçbir şey olmadı onları da denemek istiyorumm?
biraz fazla soruyorum ama intenetten baka baka bıktım yardımlarınızı bekliyorum
reis mini map modunu kullanarak portalına waypoint ekleyebilirsin. yani portalını her şekilde bulabilirsin

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ya da yol yap koselete dirt koy

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Drenz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yola kırık taş koyuyorum da çok uzun zaman lıyo mini map işime yarar teşekkürler
technic launcher kuurulumu için video atabilir misiniz