Oynayacak sunucu önerin :(

SolidSteed

Fake Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
6
Ya oynayacak sunucu önerin işte sıkıldım oynayacak bir şey kalmadı :( Diğerlerine benzemeyen bi sunucu olursa daha iyi olur

NOT: Minecraft sunucusu :|

Xezoid

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
2
blockbending var yarın 12:00 da açılıyor :D tr de bulmak zor böyle sw

alfa42

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz şu an Halfop Skyblockdur. Yeni Sunucudur Ve Yetkili Kadromuz Yok Denilecek Kadar Az. Bu Yüzden Alım Olucak. Ve Yaklaşık 1 Ay Sonrada Hub Sunucusuna Dönüştürcegiz İcerisinde Halfop SkyBlock - KitPvP - Faction Olucak, İlerleyen Zamanlarda İyice Büyütücegiz Yetkili Olmak İsteyenler Discord Üzerinden Başvuru Yapması Gerekiyor. Yetkili Olmak İçin Gerekli Şartlar. Online Olması, Sadece Oyun İle Değil Oyun Dışı Olarakta ilgilenmesi Gerekiyor. Kendi Sunucusu Gibi Önem Göstermeli. Oyuncu Olarak da Gelirseniz, Pişman Olmayacağınıza Söz Veriyorum. Sunucu İp : Nethcraft.Batihost.Net Discord Sunucumuz : **********/Xnspyn4

SolidSteed

Fake Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
6
Sunucumuz şu an Halfop Skyblockdur. Yeni Sunucudur Ve Yetkili Kadromuz Yok Denilecek Kadar Az. Bu Yüzden Alım Olucak. Ve Yaklaşık 1 Ay Sonrada Hub Sunucusuna Dönüştürcegiz İcerisinde Halfop SkyBlock - KitPvP - Faction Olucak, İlerleyen Zamanlarda İyice Büyütücegiz Yetkili Olmak İsteyenler Discord Üzerinden Başvuru Yapması Gerekiyor. Yetkili Olmak İçin Gerekli Şartlar. Online Olması, Sadece Oyun İle Değil Oyun Dışı Olarakta ilgilenmesi Gerekiyor. Kendi Sunucusu Gibi Önem Göstermeli. Oyuncu Olarak da Gelirseniz, Pişman Olmayacağınıza Söz Veriyorum. Sunucu İp : Nethcraft.Batihost.Net Discord Sunucumuz : **********/Xnspyn4
Türk sunucularından bir şey beklemiyorum artık :/

KardasLand

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
8
Selamlar. Çok fazla klasik sunucu var, anlayabiliyorum. Fakat kendiniz bir standart belirlemelisiniz.
Skyblock için konuşuyorum: Emek mi severim, yoksa OP mi? Bol sistemli mi, yoksa eski tarz mı? Kozmetik mi yoksa P2W dayalı VIP mi? Spawnera dayalı mı farma dayalı mı?
Bunun gibi kendinize sorular sorun. Ben de nefret ederim klasik sunuculardan, fakat zevkinize uyan bir sunucu bulduğunuz zaman hiç online bakmadan oynuyorsunuz.

Eğer farklı bir şeyler arıyorsanız 1-2 tane towny sunucusu, yeni açılacak olan bir prison sunucusu bulunmakta araştırıp bulabilirsiniz forum gamer'da mevcut.

Kısacası standartlarınızı belirleyin, kendiniz arayın. Kendi sunucumun reklamı yapıp küçük düşmek istemiyorum, araştırmanıza bırakıyorum.