- En iyi cevaplar
- 6
Ya oynayacak sunucu önerin işte sıkıldım oynayacak bir şey kalmadı
Diğerlerine benzemeyen bi sunucu olursa daha iyi olur
NOT: Minecraft sunucusu :|
Ya oynayacak sunucu önerin işte sıkıldım oynayacak bir şey kalmadıDiğerlerine benzemeyen bi sunucu olursa daha iyi olur
Orada çok rage oluyorumprojects
Türk sunucularından bir şey beklemiyorum artık :/Sunucumuz şu an Halfop Skyblockdur. Yeni Sunucudur Ve Yetkili Kadromuz Yok Denilecek Kadar Az. Bu Yüzden Alım Olucak. Ve Yaklaşık 1 Ay Sonrada Hub Sunucusuna Dönüştürcegiz İcerisinde Halfop SkyBlock - KitPvP - Faction Olucak, İlerleyen Zamanlarda İyice Büyütücegiz Yetkili Olmak İsteyenler Discord Üzerinden Başvuru Yapması Gerekiyor. Yetkili Olmak İçin Gerekli Şartlar. Online Olması, Sadece Oyun İle Değil Oyun Dışı Olarakta ilgilenmesi Gerekiyor. Kendi Sunucusu Gibi Önem Göstermeli. Oyuncu Olarak da Gelirseniz, Pişman Olmayacağınıza Söz Veriyorum. Sunucu İp : Nethcraft.Batihost.Net Discord Sunucumuz : **********/Xnspyn4
Yakında açılacak olan ben ve @Google Amca ortak olarak yaptığımız bir sunucu bayramdan sonra açılıyor. Survival türünde olacak bir sunucu! Ön Tanıtım kısmında ön tanıtım konusunuda bulabilirsin. KrotosMC sunar...Türk sunucularından bir şey beklemiyorum artık :/