Bolonezella
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Sen beni çok yanlış anladın. ._.chati filan kapat o zaman ._.
Sen beni çok yanlış anladın. ._.chati filan kapat o zaman ._.
nasil yani 9_9Sen beni çok yanlış anladın. ._.
brawlhalla da chat oyun sırasında yok (oyun sonunda var oda kapatılmıyor herhal)nasil yani 9_9
Sni svyrmbrawlhalla da chat oyun sırasında yok (oyun sonunda var oda kapatılmıyor herhal)
spammer olayı sürekli aynı yeteneği kullanan kişilere deniliyor sanırım
bknz:queen nai right click
Sanirim anladim ._. S4 league de de vardi onlardan surekli eline tek bi silah alip yerden kaldirmiyodu ._.brawlhalla da chat oyun sırasında yok (oyun sonunda var oda kapatılmıyor herhal)
spammer olayı sürekli aynı yeteneği kullanan kişilere deniliyor sanırım
bknz:queen nai right click
Sigarayı bırak demesi içmeyen için her zaman kolaydır.Oyunu Sil siliniyorsa
Hesabının şifresini değiş ve ya başkasına ver
Oyundan kop kısaca ne faydası var sana zarardan başka
İrade olmadan sigarada oyunda bırakılmaz, Sigarayı birakanlar gökten düşmedi kendini geliştirmek istiyorsan yapıcaksınSigarayı bırak demesi içmeyen için her zaman kolaydır.
Benim bu oyunu bırakmamın tek yolu amacıma ulaşmam. (ulaşsam da bırakmam sinirlendirdiği kadar eylendiriyor) Hem bu oyunu nasıl bırakırım konusu değil öfke problemimi nasıl yenerim konusu.İrade olmadan sigarada oyunda bırakılmaz, Sigarayı birakanlar gökten düşmedi kendini geliştirmek istiyorsan yapıcaksın
Yerinde saymayı herkes yapabilir![]()
Oynadığın sırada Muzik dinleyebilirsin ve ya bir arkadaşınla konuşarak oynamakta kafanı dağıtır.Benim bu oyunu bırakmamın tek yolu amacıma ulaşmam. (ulaşsam da bırakmam sinirlendirdiği kadar eylendiriyor) Hem bu oyunu nasıl bırakırım konusu değil öfke problemimi nasıl yenerim konusu.