OYUN BAYTARI Kanalımız Düzenli Videolar İle Yayın Hayatına Girmiştir..

OyunBaytarı

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkese Selamlar Arkadaşlar Youtube Kanalımız Olan Oyun Baytarı Yayın Hayatına Başlamış Bulunmaktadır.İçerisinde Minecraft - GTA V - Rust - Euro Truck Sim. 2 - Spintires Ve Daha Fazlasını Bulunduracaktır.

Örnek Olarak Minecraft 110 Mod Survival Serisinin Videosunu Paylaşmak İstiyorum :

Siz Bu Mesajı Okurken Serinin 3. Videosu Kanala Eklenmek Üzere Uplanmış Olacaktır :)

OYUN BAYTARI YOUTUBE LİNK :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma sadece reklam vermek için geldin sanırım umarım aramızda kalırsın fakat şunu belirteyim burası reklam forumu değil.

-Videolarında çok yapmacık ve özenti tavırlar var ve sürekli evet diyorsunuz devrik cümleler kuruyorsunuz :(

OyunBaytarı

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Foruma sadece reklam vermek için geldin sanırım umarım aramızda kalırsın fakat şunu belirteyim burası reklam forumu değil.

-Videolarında çok yapmacık ve özenti tavırlar var ve sürekli evet diyorsunuz devrik cümleler kuruyorsunuz :(

Biliyorum dostum reklam formu olmadığını :) eğer forumda yasak ise bu kaldırabilirim sorun olmayacaktır sadece paylaşmak istedim .

Dediklerini dikkate alıcaz dostum Yorumun İçin teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1435329486,1435329423][/DOUBLEPOST]
Kardeşim Oyun baytarı nedir ya çok yordun mu beynini o ismi bulmak için

Bilmem hoşumuza gitti bu isim ondan dolayı bu şekilde koyduk :) yinede yorumun için teşekkürler :)

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorum dostum reklam formu olmadığını :) eğer forumda yasak ise bu kaldırabilirim sorun olmayacaktır sadece paylaşmak istedim .

Dediklerini dikkate alıcaz dostum Yorumun İçin teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1435329486,1435329423][/DOUBLEPOST]

Bilmem hoşumuza gitti bu isim ondan dolayı bu şekilde koyduk :) yinede yorumun için teşekkürler :)
Reklam serbest fakat böyle at reklamı kaç forumu da değil yani yaparsın fakat genellikle hoş karşılanmaz.

eren3737

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yayın Hayatına Girmiştir ?¿ televizyon kanali sandim ha neyse basqrilar videolarinizi izlemedim ama bakarim eve gidince ^^