Oyun Bilgisayarı Topluyacam Öneri Verirmisiniz ?

iAEnder

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ağzım açık kaldı... o yüzden yorum bile yapamadım bu bana bi kaç yıl değil sonsuza kadar yeter daha doğrusu yetmesi lazım o kadar para verilecek :D

donttouch

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
239
178
141
311
154
615

TOPLAM 1638 tl ediyor

tam bir oyun canavaridir alabilecegin en iyi bilgisayardir

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

660TI almaktansa işlemciye biraz önem göstermesi daha mantıklı olacaktır..

donttouch

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
660TI almaktansa işlemciye biraz önem göstermesi daha mantıklı olacaktır..

işlemci zaten yeterli bir işlemci arkadaş oyun bilgisayarı alıyor işlemciyi yükseltse 1-2 fps zar zor artar ama ekran kartını düşürürse 8- 15 arası fps kaybı olur

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ekran Kartı ve İşlemci, bir oyun bilgisayarı için çok önemlidir.En iyi marka ve olabildiğince yüksek bellek boyutuna sahip olmalı.Aynı şekilde HDD'de öyle.

donttouch

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekran Kartı ve İşlemci, bir oyun bilgisayarı için çok önemlidir.En iyi marka ve olabildiğince yüksek bellek boyutuna sahip olmalı.Aynı şekilde HDD'de öyle.

bir ekran kartını bellek boyutuna göre yargılıyorsan evet haklısın zaten 2gb lık 1500 liralık ekran kartıyla 2gblık 200 tllik ekran kartı aynı zaten bazılarımız aptal olduğundan 1500 tl veriyor değil mi . işlemciye gelirsek işlemci 660ti için yeterli bir işlemci darboğaz yapmaz . bir ekran kartını bellek boyutuna göre yargılamayın birçok kişi bunu yapıyor nerelerinden çıkarıyorlar bunu anlamıyorum