Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir süre oynadıktan sonra oyun böyle oluyor sildim tekrar yükledim mc patcher yükledim optifine yükledim force update ettim olmuyor nasıl düzelticem bunu
Driver Güncellesede Sorun Devam Edecektir Ekran Kartın Çok Kötü Yani Benim Düşüncem Bu. Yeni Ekran Kartı Almalısın En Kötüsü 512 Mb 20 30 Lira Birşeydir
Eski Ekran Kartını Takıp Video Cek Sonra Yenisinimi Tak Diyorsun : )))) Dalga Geçiyor Olmalısın 1.si Yeni Pcler Çok Hassas Bir Parçasını Sökünce Bozulma İhtimali Çok Yüksek 2. Olarakta Pcyi Kendin Açtıgın İçin Garantisi Bitiyor. Sana Burda Yalan Sölicek Degilim
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.