Oyun Duruyor, Java çalışmayı durduruyor (FTB Infinity Evolved)

FieldBird

Richie Rich
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
2 gün önce yeni bilgisayar elime geçti. FTB Infinitry Evolved modunu açıyorum. Başlangıçta rahat 60 FPS üstü oynarken yaklaşık 2-3 dakika sonra oyun tamamen donuyor ve java çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Vanilla minecraft oynadım onda hiçbir sıkıntı yok. Bilgisayarda da sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Javayı silip tekrar yüklemeyi denedim. Yardım ederseniz sevinirim.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Oyuna ne kadar ram veriyorsunuz ? Launcher ilemi giriş yapıyorsunuz Curse Ftp ? Yoksa dosyaları atıp mı giriyorsunuz ?

FieldBird

Richie Rich
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Oyuna ne kadar ram veriyorsunuz ? Launcher ilemi giriş yapıyorsunuz Curse Ftp ? Yoksa dosyaları atıp mı giriyorsunuz ?
4 gb ram veriyorum. Curse FTP ile giriyorum. Oyunu curse üzerinden indirdim. Curse üzerinden ftb sky factory 2.5 i de denedim yine aynı sorunla karşılaştım. Forge ile ilgili bir sıkıntı olabiilir mi ?

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Yeni bilgisayar, Windows 10 sanırım?
Java 8 yok ise yükleyin, varsa da FTB kullanın? (uzmanı değilim bilemiyorum kusura bakma :/ )

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
-Duser.language=en -Duser.country=US Bu kodları aşağıdaki gibi gözüken yere ekleyip denermisin. Bende denemek için yükledim. Açılırken hep hata verdi. Bunu denedim açıldı. Bilgisayarının kaç gb rami boşta kaldığınada bak. Bilgisayarında 2 yada 3 gb ram boşta kalsın. Sistem zorlanmasın.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
-Duser.language=en -Duser.country=US Bu kodları aşağıdaki gibi gözüken yere ekleyip denermisin. Bende denemek için yükledim. Açılırken hep hata verdi. Bunu denedim açıldı. Bilgisayarının kaç gb rami boşta kaldığınada bak. Bilgisayarında 2 yada 3 gb ram boşta kalsın. Sistem zorlanmasın.

Yalnız arkadaş açabiliyor hatta oynuyor, belli bir süre sonra çöküyor yoksa benimde aklıma geldi o parametre :p

FieldBird

Richie Rich
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Yeni bilgisayar, Windows 10 sanırım?
Java 8 yok ise yükleyin, varsa da FTB kullanın? (uzmanı değilim bilemiyorum kusura bakma :/ )
Java 8 yükledim ve orjinal FTB artık Curse üzerinden oluyormuş. Ben dosyaları normal launcher a aktardım sanırım sorun halloldu. Teşekkürler yinede.

O argümanı yazmıştım o açıdan sıkıntı yok. Bilgisayarın da 8gb rami var 4 gb yeterli gibi geldi bana. Sanırım Curse'de bir sıkıntı vardı dosyaları curse klasörlerinden alıp minecraft launcher da yeni profil açtım ve oraya attım. Sanırım sorun halloldu. Teşekkürler yardımın için.