Oyun Hızını Artırmak

DJ_VALENT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Bana Oyunun Hizini Artirmak Icin Program Lazim Game Killer Gibi Ola Bilir Fakat Oyunu Silip 0 Dan Baslatilmasin Game Guardin Uygulamasin Indirdim Fakat Telefonum Rootlu Degil Diye Yapa Bilmedim Hem Root Istemesin Hem Silip 0 Dan Baslatilmasin Oyun Oldugu Gibi Kalsin Istenilen An Hizini Artirip Azalta Bilim Lutfen Bana Yardimci Olun Azerbaycandan Her Kese Selam Olsun

Nowzy01

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İlk öncelikle merhabalar anladığım kadarıyla telefon kullanıyorsun oynamış olduğun oyunları bilmiyorum ve telefonun hakkında bilgi yazmamışsın ama telefonumun olduğu zamanlar kullandığım bir program vardı playstoreden rahatlıkla indirebilirsin.

GFX Tool​

DJ_VALENT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İlk öncelikle merhabalar anladığım kadarıyla telefon kullanıyorsun oynamış olduğun oyunları bilmiyorum ve telefonun hakkında bilgi yazmamışsın ama telefonumun olduğu zamanlar kullandığım bir program vardı playstoreden rahatlıkla indirebilirsin.

GFX Tool​

Merhaba Ilk Once Yorum Yazdigin Icin Tesekkur Ediyorum, Ben En Cox Simustation Oyunlari Oynuyorum, Mesel; Idle Bar Eras, EatVenture, Idle Farm Tycoon Food Fever Ve S. Telefonumun Markasi: Samsung A72 - Rootsuzdu GFX Tool Ile Olmuyor Game Killer Uygulamasi Var Fakat Oyunu Silib Yeniden Yuklemey Lazimdi Onu Yapdikda Google Playdan Guncelle Alamiyorum Hem Ban Olar Deye Korkuyorum Oyunlarda Satin Almalar Almisim Her Zaman 2 Kat Kazan