Oyun inceleme/Billionaire

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir pc işindesiniz.
Bu işte yazı yazdıkça para kazanıyor ve koleksiyon yapıp evini geliştirebiliyorsun.
Bir köpek,portre vb. alabiliyorsunuz.
BITMINER'i geliştirdikte para biriminiz artar.
Bu oyunda stres atabilirsiniz.
7 saatte King oldum.
Oyun insanı son saatlerde bayıyor fakat bir kaç dakika oynamadıktan sonra içinizden geliyor :)

Oyun iOS içindir.

Değerlendirmem:
10 da 10 oyun insanı sıkmıyor

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Oyunda iPhone'mizde var.

Son düzenleme:

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bir pc işindesiniz.
Bu işte yazı yazdıkça para kazanıyor ve koleksiyon yapıp evini geliştirebiliyorsun.
Bir köpek,portre vb. alabiliyorsunuz.
BITMINER'i geliştirdikte para biriminiz artar.
Bu oyunda stres atabilirsiniz.
7 saatte King oldum.
Oyun insanı son saatlerde bayıyor fakat bir kaç dakika oynamadıktan sonra içinizden geliyor :)

Oyun iOS içindir.
son cumleye kadar zevkle okudum
son cumlede agzimdan agir bir kufur sallayarak isyan ettim.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnceleme yaptığın oyunu gerçekten iyi tanıtmışsın anlamında söylemiştim ama anlamamanı anlıyorum.[DOUBLEPOST=1415476067,1415476006][/DOUBLEPOST]
İnceleme yaptığın oyunu gerçekten iyi tanıtmışsın anlamında söylemiştim ama anlamamanı anlıyorum.
Not:Biraz daha açıklayıcı ol ve tek resimle yetinme incelemeyse sadece fikirlerini söyleme.Steam'deki gibi 2 yorum yapıp geçersen çok alakasız kalır.

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnceleme yaptığın oyunu gerçekten iyi tanıtmışsın anlamında söylemiştim ama anlamamanı anlıyorum.[DOUBLEPOST=1415476067,1415476006][/DOUBLEPOST]
Not:Biraz daha açıklayıcı ol ve tek resimle yetinme incelemeyse sadece fikirlerini söyleme.Steam'deki gibi 2 yorum yapıp geçersen çok alakasız kalır.
1.ekledimi
2.şimdi anladım sağol[DOUBLEPOST=1415476187][/DOUBLEPOST]
Tamda bu tarz bir oyun arıyordum, gayet güzel oldu bu. Teşekkürler ^_^
Önemli değil emektar admin :)

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten adam bir PC ile o kadar BTC kazabileceğini mi sanıyor?! PC'yi yakar veya botnetten kazıyordur :/