oyun indir

GurkanLOL93

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
öncelikle herkeze merhaba ben burda sizlere paralı oyunları sunucam hani hep internete arayıp bedava olsun dediyiniz ama alamadığınız oyunlar varya ha ben o oyunları sizlere sunuyorum hemde bedavaya istediyiniz oyunu yazıyorsunuz o oyunun linkini size veriyorum
isteyenin skypesi veya face si olmalı ki ata bilieyim

Son düzenleme:

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Crackli oyun linki mi atıcaksın anlamadım :/
Eğer öyleyse konuyu kendin rapor et kapansın link paylaşmak yasak zaten vereceklerini de google a yazıp bulabiliriz

SonOfFroZenBrainTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
oha biz googlede oyunun crackini arayamayacak kadar hantal mıydık Bilmiyodum öğrettiğin için tşk[DOUBLEPOST=1436000578,1436000427][/DOUBLEPOST]
eee o zaman nasıl bi oyun internete vofü yazdım wolfteam çıktı bide wolfteam oynayan cocuğun hali çıktı
çocuk dalga geçiyor anlamadınmı
ama wolfteam candır <3
@FroZenBrainTR baba bana ne zaman wolfteamde 2000 nakit alıcan?

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Kardeş biz Google'da sorgulama yapamayacak kadar aciz miyiz? İlla sana mı muhtaç olmamız gerek?
oha biz googlede oyunun crackini arayamayacak kadar hantal mıydık Bilmiyodum öğrettiğin için tşk[DOUBLEPOST=1436000578,1436000427][/DOUBLEPOST]
çocuk dalga geçiyor anlamadınmı
ama wolfteam candır <3
@FroZenBrainTR baba bana ne zaman wolfteamde 2000 nakit alıcan?
Sana nakit filan almayacağım.

SonOfFroZenBrainTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Acaba Benim Çocuğum Ne Zaman Gelcek .s İstediklerini Alcam :(
seninkide yakında gelir bana ve muhdenin oğluna @SonOfMuhde arkadaş olur[DOUBLEPOST=1436000980,1436000936][/DOUBLEPOST]
Kardeş biz Google'da sorgulama yapamayacak kadar aciz miyiz? İlla sana mı muhtaç olmamız gerek?

Sana nakit filan almayacağım.
Baba nolur al! Ya baba @sonofmuhdenin 1300 nakidi var benim 1 tane bile yoook :(:(:(:

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
seninkide yakında gelir bana ve muhdenin oğluna @SonOfMuhde arkadaş olur[DOUBLEPOST=1436000980,1436000936][/DOUBLEPOST]
Baba nolur al! Ya baba @sonofmuhdenin 1300 nakidi var benim 1 tane bile yoook :(:(:(:
Çocuğum Gelsin Çocuğumun Hayrına 2'nize 5000 Nakit Vercem .s[DOUBLEPOST=1436001152][/DOUBLEPOST]
Hmm acaba senin çocuğunun hesabını ben açsam senden gizlice Steam Wallet Codeleri ve oyunları sıyırsam mı?
Hayır :( Hadi Konuşma Açıyom Babalar ve Oğullar Olcak .s (Çocuğunu Kaça Satıyon .s)