Oyun Jetonu Faction Sunucusu Tanıtım Videosu

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
112 Acil neden Tony Stark'ın Balkon Manzaralı Evine Benziyor :(

Orası aslında zengin eviydi 112 acil yapayım dedim :D

Şehir saçma olmuş , onun haricinde meslekler hoş olmuş , lapis yok inş ? ?

Keşke videoyu izleseydin... Tabii ki yok! Hammadde bile yok![DOUBLEPOST=1438600301,1438600244][/DOUBLEPOST]
F8, mouse smoothing, bundan sonra video çekersen kullan.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Ancak F8'e basınca bir şey olmuyor. Ben yapamadım galiba.

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0

Keşke videoyu izleseydin... Tabii ki yok! Hammadde bile yok![DOUBLEPOST=1438600301,1438600244][/DOUBLEPOST]

Yorumunuz için teşekkür ederim. Ancak F8'e basınca bir şey olmuyor. Ben yapamadım galiba.
Videoyu izledim hammadde yok anladım ama çoğu malum yaşın açtığı serverde hammadde ayrı lapis ayrı oluyor ondan tereddüte düşüp sordum :D

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Değişmiş olabilir :( ama bir tuş vardı bir aralar :D

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videoyu izledim hammadde yok anladım ama çoğu malum yaşın açtığı serverde hammadde ayrı lapis ayrı oluyor ondan tereddüte düşüp sordum :D

Hammadde Yok!'tan önce Lapis Yok! yazıyordu :D

neyy 5 snyede bir odun kırmakmı lanet olsun :pof:

Mecburen öyle yapmak zorundayım. Adam elmas baltayla kırıp kırıp para ve xp kasar yoksa :D Onun önüne geçmek için. Tüm mesleklerde var o. Yoksa oh babam oh :D

beni niye etiketlediniz :D

Sen lapis karşıtı değil misin :D

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Hammadde Yok!'tan önce Lapis Yok! yazıyordu :D

Mecburen öyle yapmak zorundayım. Adam elmas baltayla kırıp kırıp para ve xp kasar yoksa :D Onun önüne geçmek için. Tüm mesleklerde var o. Yoksa oh babam oh :D

Sen lapis karşıtı değil misin :D
benim sevmediğim hammadde :D

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Alınmayın ama bir yol olmaz bu sunucudan(kuran kişiye bakaraktan söylüyorum),onun dışında harita güzel.